Gazi Live: Το Queen.gr στέλνει τρεις τυχερές παρέες να διασκεδάσουν

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Gazi Live: Το Queen.gr στέλνει τρεις τυχερές παρέες να διασκεδάσουν

Το Majenco's point of view εξασφάλισε αποκλειστικά για τις αναγνώστριες του Queen.gr και 3 τυχερές παρέες οι οποίες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά το ανατρεπτικότερο σχήμα του Gazi Live με τον Νότη Σφακιανάκη, την Πάολα και τους Going Through με αρχηγό τον Nivo αλλά και να γνωρίσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με την Πάολα & τον Nivo.

Μπείτε στην σελίδα του Gazi Live στο Fb https://www.facebook.com/GaziLiveAthens/ & στο Instagram : https://www.instagram.com/gazilive/ κάντε Like και η συμμετοχή σας θα έχει ολοκληρωθεί, αφού συμπληρώσετε και την παρακάτω φόρμα θα ισχύει από Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί μέχρι την Παρασκευή 18/1 στις 14:00 το μεσημέρι.

Οι 3 παρέες των 4 ατόμων θα κερδίσουν από ένα τραπέζι με μια φιάλη Vodka ή Whiskey και μια 10άδα λουλούδια.

Προϋπόθεση για τον διαγωνισμό είναι να δηλώσετε το κινητό σας τηλέφωνο, να έχετε μαζί σας την ταυτότητα σας ενώ οι μέρες για τις οποίες ισχύει είναι Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου & Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας πιο κάτω και εύχομαι να περάσετε υπέροχα.

Κάντε Tag & mention το Queen.gr & το Gazi Live στο Instagram.



Υ.Γ. Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσα από το blog μου από την φόρμα που θα συμπληρώσετε.

Υ.Γ.2 Ευχαριστούμε πολύ τον Όμιλο Μαροσούλη - Κοταρίδη για το αποκλειστικό δώρο για τις αναγνώστριες του www.queen.gr

Y.Γ.3 ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΩΡΟΥ: ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΑΡΟΣΟΥΛΗ/ ΚΟΤΑΡΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ/ΗΣ.

Καλή επιτυχία !!!

Update Νικητών

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΛΗΣ

ΕΥΗ ΑΥΛΩΝΙΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ