Majenco's point of view

Majenco's point of view

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Some people have a photographic memory. I've got the film.

Μπείτε στον αποκλειστικό διαγωνισμό του Queen & κερδίστε 6 Σούπερ μαγιό Jade V Tales

8 SHARES

Enter the Queen.gr contest and win 6 Sexy swimsuits by Jade V Tales !!!

Η σχεδιάστρια των διάσημων μαγιό Jade V Tales πριν λίγο καιρό μεταφέρθηκε στην Γλυφάδα στο νέο της μαγαζί στην οδό Αρτέμιδος 2, και αυτό σας το αναφέρω γιατιιιιιί άπαξ και είστε μία από τις 6 νικήτριες του παρακάτω σούπερ διαγωνισμού θα πρέπει μέχρι τις 15 Μαΐου να παραλάβετε 1 από τα 6 σούπερ μαγιό από το κατάστημά της μαζί με την αστυνομική σας ταυτότητα. Αν μένετε εκτός Αθηνών θα φροντίσει να σας το στείλει η ίδια στην διεύθυνση που θα δηλώσετε κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας πρώτα από το Queen.gr πρώτα για την αποδοχή του δώρου σας και μετά για να ενημερώσετε για το μέγεθος του κερδισμένου μαγιό. 

Εδώ θα δείτε όλα τα σχετικά με τα μαγιό κλπ https://www.instagram.com/jadevtales/ αλλά και πιο κάτω στην photo gallery θα δείτε την ολοκληρωμένη κολλεξιόν της Jade V Tales.

Με αυτά και με αυτά όπως καταλάβατε σας έχω Πασχαλινό δωράκι για 6 τυχερές που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην παρακάτω φόρμα.

Οι όροι συμμετοχής είναι οι εξής: 

1. Δικαίωμα συμμετοχής. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες-επισκέπτες της σελίδας του διαδικτυακού τόπου www.queen.gr  που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και είναι κάτοικοι Ελλάδος. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα μίας μόνο συμμετοχής καθ’ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού και θα μπορεί να κερδίσει μόνον ένα (1) δώρο. Για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό δυνάμει του παρόντος όρου, νόμιμος δικαιούχος οιουδήποτε δικαιώματος που προβλέπεται ρητά (π.χ. συμμετοχής στην κλήρωση, δώρου σε περίπτωση ανάδειξης) είναι μόνον το πρόσωπο του οποίου τα στοιχεία θα συμπληρωθούν στην ανωτέρω φόρμα συλλογής στοιχείων και θα κληρωθεί, κατά τα προβλεπόμενα κατωτέρω. Δικαίωμα συμμετοχής έχει το κάθε πρόσωπο μόνο μία φορά και τυχόν πολλαπλές συμμετοχές θα προσμετρούνται ως μία. Με την υποβολή της φόρμας δήλωσης συμμετοχής στο διαγωνισμό, ο ενδιαφερόμενος ρητά αποδέχεται τους Όρους Χρήσης του διαδικτυακού τόπου www.queen.gr.

2. Αποκλειόμενα πρόσωπα. Οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ καθώς και όσοι συνδέονται με αυτούς με συγγένεια έως και β΄ βαθμού καθώς και οι σύζυγοι αυτών, δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

 3. Περιγραφή του Διαγωνισμού. H έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό επιτυγχάνεται με την πλήρη και ορθή συμπλήρωση των πεδίων της φόρμας συμμετοχής που θα είναι αναρτημένη στην σελίδα του www.queen.gr καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Τα στοιχεία της φόρμας που θα συμπληρωθεί από τους συμμετέχοντες στην κλήρωση είναι τα ακόλουθα:

  • - Υποχρεωτικά: (α) συμπληρώνονται τα ακόλουθα στοιχεία: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, (β) κλικάρεται (ενεργοποιείται) το checkbox «Δηλώνω υπεύθυνα ότι είμαι άνω των 18 ετών ή ότι βρίσκομαι υπό την εποπτεία γονέα ή κηδεμόνα ή επιτρόπου» και (γ) κλικάρεται (ενεργοποιείται) το checkbox «Έχω διαβάσει, κατανοώ και αποδέχομαι τους όρους χρήσης του ιστότοπου της εταιρείας».  
  • - Προαιρετικά: (α) συμπληρώνονται τα ακόλουθα στοιχεία: αριθμός κινητού τηλεφώνου, διεύθυνση/πόλη κατοικίας, φύλλο, ημερομηνία γέννησης, οικογενειακή κατάσταση και επάγγελμα και (β) κλικάρεται (ενεργοποιείται) το checkbox «Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό/newsletters από τους ιστότοπους που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media Α.Ε.».

Κατόπιν συμπλήρωσης της φόρμας και αποδοχής των παρόντων όρων συμμετοχής, θα εμφανίζεται ένα ευχαριστήριο μήνυμα. Τέλος, ο συμμετέχων θα λαμβάνει επιβεβαιωτικό μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δήλωσε στη φόρμα συμμετοχής και θα καλείται να επιβεβαιώσει την συμμετοχή του ακολουθώντας τον σύνδεσμο που θα περιέχει το μήνυμα. Κατόπιν εκτέλεσης της διαδικασίας αυτής  θα καταγράφεται η συμμετοχή του διαγωνιζομένου στην κλήρωση.

4. Αντικείμενο Διαγωνισμού: Τα δώρα που προκηρύσσονται είναι: έξι (6) μαγιό Jade V Tale, αξίας 90 έως 150 Ευρώ, από το κατάστημα στην περιοχή της Γλυφάδας επί της οδού Αρτέμιδος αρ. 2, ΤΚ 16674, Τηλ. Επικ. 213 0368288., όπου οι νικήτριες θα επιλέξουν από ένα μαγιό της επιλογής τους, από τα έξι (6) σχέδια του brand (Jade V Tale) που αφορά ο διαγωνισμός, σε όποιο μέγεθος επιθυμούν. Τυχόν νικήτριες που κατοικούν εκτός Αθηνών μπορεί να τους σταλεί το δώρο ταχυδρομικά. 

5. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Η συμμετοχή στην κλήρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τα ανωτέρω από την Πέμπτη 11/04/2019 και ώρα 10:00π.μ., έως την Τετάρτη 17/04/2019 και ώρα 11:00 π.μ..

6. Ανάδειξη νικητών του διαγωνισμού: Οι έξι (6) νικήτριες του διαγωνισμού  θα αναδειχθούν με ηλεκτρονική κλήρωση και θα κερδίσουν από ένα (1) μαγιό Jade V Tales, αξίας 90 έως 150 Ευρώ, από το κατάστημα στην περιοχή της Γλυφάδας επί της οδού Αρτέμιδος αρ. 2, ΤΚ 16674, Τηλ. Επικ. 213 0368288., όπου οι νικήτριες θα επιλέξουν από ένα μαγιό της επιλογής τους, από τα έξι (6) σχέδια του brand (Jade V Tales) που αφορά ο διαγωνισμός, σε όποιο μέγεθος επιθυμούν. Τυχόν νικήτριες που κατοικούν εκτός Αθηνών μπορεί να τους σταλεί το δώρο ταχυδρομικά. 

7. Τόπος χρόνος και διαδικασία ανάδειξης νικητών του διαγωνισμού: Οι έξι (6) νικήτριες θα αναδειχθούν έπειτα από ηλεκτρονική κλήρωση την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 12:00μ.μ. στα γραφεία της Εταιρείας. Με την ολοκλήρωση της κλήρωσης συντάσσεται και το σχετικό πρακτικό της κληρώσεως παρουσία δικηγόρου. Το σχετικό πρακτικό φυλάσσεται από την διοργανώτρια εταιρεία για χρονικό διάστημα ενός μήνα.

8. Φύση Διαγωνισμού:  Τα δώρα του διαγωνισμού είναι ήδη προκαθορισμένα και συγκεκριμένα, και αποκλείεται η μεταβίβαση η ανταλλαγή ή η εξαργύρωσή τους. Σε περίπτωση που πρόσωπο που θα αναδειχθεί νικητής του διαγωνισμού έχει δηλώσει λανθασμένα ή ανακριβή στοιχεία κατά τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου.

9.  Ειδοποίηση νικητών και προθεσμία αποδοχής του δώρου. Οι νικήτριες θα ειδοποιηθούν από τη διοργανώτρια εταιρεία τηλεφωνικώς. Κατά την επικοινωνία της Εταιρείας μαζί τους θα πρέπει να δηλώσουν κινητό και ταχυδρομική διεύθυνση. Εάν δεν επιτευχθεί επικοινωνία της Εταιρείας με τη νικήτρια για οποιονδήποτε λόγο (υποβολή λανθασμένων στοιχείων κατά τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής, αδιαφορία, απουσία του νικητή κ.τ.λ) και εάν ο νικητής δεν αποδεχθεί το δώρο έως την Πέμπτη  18/04/2019 και ώρα 12:00π.μ., τότε ο νικητής θα χάνει κάθε δικαίωμα επι του δώρου και το δώρο θα κληθεί να το παραλάβει επιλαχών. Προθεσμία ειδοποίησης των επιλαχόντων είναι μέχρι την Παρασκευή 19/4/2019.

10. Παραλαβή δώρου. Οι νικήτριες θα ενημερωθούν από την Jade V Tales, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί τους, σχετικά με τον τρόπο παραλαβής του δώρου. Ειδικότερα, οι νικήτριες που κατοικούν εντός Αθηνών μπορούν να κάνουν την παραλαβή του δώρου από το κατάστημα στην περιοχή της Γλυφάδας επί της οδού Αρτέμιδος αρ. 2, ΤΚ 16674, Τηλ. Επικ. 213 0368288, ενώ για τις νικήτριες που κατοικούν εκτός Αθηνών τα δώρα μπορούν να σταλούν από το ως άνω κατάστημα ταχυδρομικώς.  

11. Τύχη δώρου σε περίπτωση κλήρωσης αποκλειόμενου προσώπου. Στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων εργάζεται στις εταιρείες της παραγράφου 2, ή είναι συγγενικό του πρόσωπο έως και β΄ βαθμού και ανακηρυχθεί νικητής, ή σε περίπτωση που αναδειχθεί νικητής ανήλικο πρόσωπο, το δώρο θα κληθεί να το παραλάβει επιλαχών.

 
Λίγα λόγια για την σχεδιάστρια αλλά και την εταιρεία Jade V Tales :
 
Η εταιρία JADE V. Tales swimwear εδω και 4 χρόνια έχει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στο χώρο της μόδας με φανατικές πελάτισσες όλων των ηλικιών.

Για τη φετινή σεζόν επέλεξε τη νικήτρια του Greece’s Next Top Model Ειρήνη Καζαριάν ως το πρόσωπο της καμπάνιας SS’19.

Πολλές αγαπημένες celebrities έχουν φορέσει και φωτογραφηθεί με τα JADE V. Tales, όπως η Αλέκα Καμηλά (πρόσωπο της 1ης καμπάνιας ), η Αθηνά Οικονομάκου (πρόσωπο της 2ης καμπάνιας), η Κατερίνα Καινούργιου, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Ευαγγελία Αραβανή, η Έβελυν Καζαντζόγλου και πολλές άλλες.

Εκτός από τα πρωτότυπα patterns που χρησιμοποιούνται, τα μαγιό JADE V. Τales καινοτομούν στο εξής: μπορούν να συνδυαστούν με πάρα πολλούς τρόπους, αφού είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που δεν είναι απαραίτητο να αγοράσεις σετ.

Η σχεδιάστρια Jade Vukcevic, σύζηγος του γνωστού μπασκεμπολίστα Dusan Vukcevic, εμπνέεται καθημερινά απο τις διαφορετικές προσωπικότητες και σωματότυπους γυναικών γύρω της, τη χαρά που βγάζει η θάλασσα και το καλοκαίρι με τα έντονα χρώματά του.

Σκοπός της JADE V. Τales είναι κάθε γυναίκα να αγαπήσει το σώμα της και να νιώσει ξεχωριστή φορώντας το μαγιό της επιλογής της που σίγουρα θα βρει το σχέδιο που την εκφράζει μέσα από την πλούσια συλλογή SS’ 19.

Φέτος για πρώτη φορά η συλλογή εμπλουτίζεται με ρούχα που συμπληρώνουν την εμφάνιση της κάθε γυναίκας, όπως kimono και φορέματα.

Photo credit: Mara Desipris 

Καλή επιτυχία κορίτσια κάντε tag www.instagram.com/queengr & www.instagram.com/jadevtales 

 
Update:
Τα ονόματα των τυχερών
  1. ΙΩΑΝΝΑ  ΓΕΛΛΑΛΗ
  2. ΑΡΕΤΗ ΣΚΟΥΜΠΑ
  3. ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΑΓΚΡΗ
  4. ΕΛΕΝΗ ΛΙΛΟΥ
  5. ΑΝΝΑ ΠΟΥΖΟΥ
  6. ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΥΜΠΑΛΙΚΗ
 
 
8 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ