Αποκλειστικό δώρο αξίας 1000 Ευρώ από την Δρ. Ντόλυ Φατσέα & την Αthens Beverly Hills

Αποκλειστικό δώρο αξίας 1000 Ευρώ από την Δρ. Ντόλυ Φατσέα & την Αthens Beverly Hills

Καλημέρα σε όλες τις φίλες αναγνώστριες του Majenco's point of view & του Queen.gr !!!

Τι σας έχω τι σας έχω !!!

Πριν σας πω για τον αποκλειστικό διαγωνισμό που εξασφάλισα για τις αναγνώστριες μου θέλω να σας πω ότι ποτέ στην ζωή μου δεν συστήνω γιατρούς για ανθρώπους, ( εκτός των γάτων μου τον Γιάννη Πολυζώη που έχει σώσει 3 φορές την ζωή τους).

Γενικά μου πήρε καιρό να πεισθώ για τα διάφορα που κάνουν οι γυναίκες στα πρόσωπα τους έβλεπα πολλές γνωστές και άγνωστες παραμορφωμένες με τα φρύδια το ένα να κοιτάει στον ουρανό και το άλλο στο πάτωμα, χείλια υπερβολικά φουσκωμένα, μελανιασμένα πρόσωπα με σημάδια κίτρινα, πράσινα, μωβ, και ότι μπορεί κανείς να φανταστεί.

Μέχρι που πριν μερικά χρόνια διάφορες καλές μου φίλες Νότιες κυρίως, πηγαίνανε όλες στην Ντόλυ, και αν και δεν είχα την επίγνωση τι και πως μια μέρα χρειάστηκε μια πολύ καλή μου φίλη να βάλει νήματα και ήθελε να την πάω εγώ. Αν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου δεν θα το πίστευα και αυτό ήταν το πρώτο που είχα δει. Μέσα σε 10 λεπτά χωρίς καθόλου κιχ πόνου την είχε κάνει να είναι πιο νέα πιο φρέσκια πιο ότι καλό και θετικό μπορεί κανείς να φανταστεί. Και έτσι άρχισα να παρακολουθώ τα διάφορα που κάναν χωρίς κανέναν πόνο και τις έβλεπα όλες θεές την μια πιο σούπερ από την άλλη.

Το μόνο που είχα κάνει στην ζωή μου ήταν λέιζερ σε όλο το σώμα και ο πόνος ήταν ότι χειρότερο δεν υπάρχει περιγραφή και γι’ αυτό δεν ψηνόμουν ποτέ και για κανέναν λόγο να κάνω τίποτα. Έλα όμως που είναι αληθινό το ρητό και το τραγούδι, που λέει ποτέ μην λες ποτέ.. και κάπως έτσι πριν καιρό μετά από υπερβολική κούραση και never ending insomnia με ένα μέτωπο φανερά κουρασμένο με πολλές γραμμώσεις από την αϋπνία, και με πολύ κουβέντα με την φίλη μου την Nτόλυ μου άλλαξε την ιδέα που είχα και πήγα μόνη μου και έκανα το πρώτο μου Botox που για όποιον με γνωρίζει προσωπικά ξέρει πως αυτό είναι Huge thing.. Και έκτοτε πίνω νερό στην υγειά της Ντόλυ και είναι η μόνη γιατρός που συστήνω ανεπιφύλακτα προς πάντες !!! Είχα πάει λοιπόν την προηγούμενη εβδομάδα στο Ιατρείο της στο Κολωνάκι ( βρίσκεται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή εκεί ), για να πάω με μια φίλη μου που είχε πάθει ζημιά έγκαυμα από τον ήλιο. Άμα βλέπατε το πριν και το μετά μέσα σε λίγο χρόνο δεν θα το πιστεύατε αν και θέλει χρόνο για να γίνει όπως πριν αμέσως με το που έκανε το δικά της άλλαξε έλαμψε. Και με το που το είδα αυτό μου ήρθε η ιδέα για τις αναγνώστριες του μπλογκ μου με τον διαγωνισμό αυτόν. Με το που το είπα στην Dolly αμέσως μου είπε ότι θες και αρχικά μου είχε δώσει ένα ακόμα πιο ακριβό δώρο που ήταν για μεγαλύτερες ηλικίες και πρότεινα να εξασφαλίσω το

Summer face rejuvenation

1 θεραπεία λείανσης ρυτίδων full face(botox)

1 ml υαλουρονικού οξέος

1 μεσοθεραπεία βιταμινων supreme anti-age

Σύνολο πακέτου 1000€

Και με το που τελειώσει το καλοκαίρι να κάνουμε άλλον έναν διαγωνισμό διαφορετικό που θα ενδιαφέρει όλα τα ταλαιπωρημένα πρόσωπα από τον ήλιο κλπ.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να κάνουν follow την σελίδα στο instagram : www.instagram.com/abh_medical_group

@abh_medical_group & like στο facebook :https://www.facebook.com/athensbeverlyhills.medicalgroup/

@athensbeverlyhills.medicalgroup.

Ο Διαγωνισμός θα ισχύει από την Τρίτη 14 Μαίου στις 10 το πρωί μέχρι την Τρίτη 21/05/19 στις 12 το μεσημέρι.

Η τυχερή νικήτρια θα ανακοινωθεί εδώ μέσα στο άρθρο αυτό και θα μπορεί να πάει μέσα σε διάστημα ενός μήνα είτε στο Ιατρείο στο Κολωνάκι που είναι κάθε Δευτέρα και Παρασκευή είτε στην Γλυφάδα που είναι και το πιο μεγάλο Ιατρείο που έχετε δει της Athens Beverly Hills που είναι εκεί κάθε Τρίτη με Πέμπτη.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα στο τέλος της σελίδας και μην ξεχάσετε το κινητό σας τηλέφωνο!!! Σε περίπτωση που δεν σας βρουν ή δεν πάτε για το δώρο θα γίνει δεύτερη κλήρωση για την επόμενη τυχερή αν και αυτά όλα μπορείτε να τα διαβάσετε στους όρους του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία σε όλες !!!!

Μπορείτε να με βρείτε και στο φυσικό μου περιβάλλον στο www.instagram.com/majenco

Aκολουθούν λίγα λόγια για την Δερματολόγο Ντόλυ Φατσέα αλλά και για την Athens Beverly Hills :

Ντόλυ Φατσέα MD, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

Απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Bologna. Εκτέλεσε μέρος της ειδικότητάς της στο Πανεπιστήμιο Bologna και την ολοκλήρωσε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Εξειδικεύθηκε στην Αμερική (Irvine University) στην ιατρική αισθητική, στις εφαρμογές laser, και στις θεραπείες αντιγήρανσης, όπου συνεργάσθηκε με διακεκριμένους παγκοσμίως δερματολόγους. Σήμερα είναι επιστημονική διευθύντρια στο Athens Beverly Hills Medical Group, ενώ είναι εκπαιδεύτρια στο ECAMS (European College of Aesthetic Medicine & Surgery).

Athens Beverly Hills Medical Group

To Athens Beverly Hills ιδρύθηκε το 2008 ως ένα κέντρο πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας από τον Δρ. Αθανάσιο Αθανασίου και τη Δρ. Ντόλυ Φατσέα. Σήμερα αποτελεί ένα διεπιστημονικό κέντρο το οποίο έχε εισάγει καινοτόμα προγράμματα και θεραπείες όχι μόνο στην πλαστική χειρουργική και τη δερματολογία αλλά και την προληπτική ιατρική και κλινική αντιγήρανση. Έχει αποκλειστικές συνεργασίες με παγκοσμίου φήμης εταιρείες όπως η REVIV wellness και η CENEGENICS. Το Athens Beverly Hills Medical Group βρίσκεται σε Γλυφάδα και Κολωνάκι.

Κολωνάκι: Μηλιώνη 8, 4ος όροφος | 2107230502

Γλυφάδα: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 96| 2108949090

Update:

Το όνομα της νικήτριας είναι

  • ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΕΝΤΙΝΗ