Majenco's point of view

Majenco's point of view

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Some people have a photographic memory. I've got the film.

Φτιάξε αρακά κοκκινιστό γκουρμεδιάρικο!!!

6 SHARES

Level up Gourmet Αρακάς !!!

Όπως έχετε καταλάβει μου αρέσει να πειραματίζομαι .. και καθώς έχω μια αγάπη στα βιολογικά λαχανικά που να ναι καλά ο φίλος μου ο Αντώνης από την Λαική Βιολογική της Πολιτείας  (ενώ ήμουν στο Σούνιο και δεν μπορούσα να πάω την Δευτέρα), φρόντισε να μου φέρει σπίτι όλα τα λαχανικά που χρειαζόμουν !!!! ( σε αγαπώ).

Έφτιαξα αρακά για πρώτη φορά αλλά ως συνήθως από το μυαλό μου ότι είχα μπροστά μου .. 

Σε μια κατσαρόλα έβαλα ελαιόλαδο με ένα λευκό κρεμμύδι, 1 μεγάλη πατάτα κομμένη σε μικρά κυβάκια, και 2 καρότα. 

Έριξα κάρυ, κανέλλα γαρύφαλλο, αλάτι Ιμαλαϊων και πιπέρι, ανακάτεμα, ένα ζωμό λαχανικών και αφού οι πατάτες είχαν μαλάκώσει και κάπως τρωγόντουσαν έβαλα μια κονσέρβα κύβους ντομάτας, έναν πελτέ, ζέστανα στον βραστήρα νερό και πρόσθεσα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ανακάτεψα έριξα τον αρακά έτριψα λίγο ξύσμα λεμονιού και λίγο χυμό και ξανά έβαλα Κάρυ, κανέλλα, γαρύφαλο και λίγο λάδι τρούφας .. 

Απλά μαγικό !!! 

Κανονικά έπρεπε να βάλω και άνηθο αλλά με πειράζει στο στομάχι εμένα, αλλά και ο βασιλικός θα του ταίριαζε τώρα που το σκέφτομαι. 

Καλή επιτυχία .. 

Βρείτε με στο www.instagram.com/majenco 

 

 

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ