'Ο,τι πιο νόστιμο έχετε δοκιμάσει είναι αυτή η συνταγή φτιαγμένη με φαντασία και αγάπη !!!

'Ο,τι πιο νόστιμο έχετε δοκιμάσει είναι αυτή η συνταγή φτιαγμένη με φαντασία και αγάπη !!!

Μέρες που είμαστε όλοι μέσα στα σπίτια μας είπα να δοκιμάσω να κάνω κάτι που δεν το έχω ξανά κάνει ποτέ με συνταγή την φαντασία και τα υπάρχοντα υλικά. Την έκανα δύο μέρες συνεχόμενες με μικρές διαφορές και ήταν και οι δύο θεσπέσιες !!!!

Συνταγή 1

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε κομμένο λευκό κρεμμύδι, κόκκινη πιπεριά , 1 στικ κανέλας , φρέσκο βασιλικό , Cherry ντοματίνια, και συμπυκνωμένη ντομάτα, αλάτι ιμαλαϊών, πιπέρι μια κουταλιά καυτερή μουστάρδα, έναν κύβο λαχανικών, λίγο μηλόξυδο,1 κουταλιά βούτυρο και έβαλα μακαρόνια Capellini που είναι πολύ λεπτά, ελαιόλαδο και 3 1/2 κούπες νερό που στην πορεία μου φανηκε πολύ μιας και είχα βάλει μισό πακέτο μακαρόνια κ έτσι αφαίρεσα νερό με την κούπα, δεν χρειάζετε πολύ νερό ίσα ίσα για να πάρουν την βράση. Άναψα το μάτι στο 9 και άλλο να σας το λέω και άλλο να το δοκιμάσετε μόνοι σας. Ήταν ότι καλύτερα είχα δοκιμάσει .. με λίγο κεφαλοτύρι και γιαμ γιαμ..

Η συνταγή 2 είναι πάνω κάτω η ίδια απλά έβαλα σκόρδο, και αντί για Cherry ντοματίνια έβαλα κονσέρβα ντομάτας και αντί για βασιλικό έβαλα μέντα. Μαγείρεψα και τις δύο ημέρες με ότι υλικά είχα μπροστά μου και μπορώ να πω πως και οι δύο συνταγές ήταν Μαγικές !!!!!

Σας κάνω challenge να φτίαξετε την δική σας συνταγή με τα υπάρχοντα υλικά που έχετε και να μας κάνετε ταγκ στα :

www.instagram.com/queengr

www.instagram.com/majenco