Η πιο γευστική και νόστιμη συνταγή για μακαρόνια είναι αυτή με καρότα και μοσχοκάρυδο !!!

Η πιο γευστική και νόστιμη συνταγή για μακαρόνια είναι αυτή με καρότα και μοσχοκάρυδο !!!

Ανέβασα χθες στο ινσταγκραμ βίντεο την ώρα που μαγείρευα και δέχτηκα πάρα πολλά μηνύματα για την συνταγή. Η συνταγή είναι αγάπη και φαντασία!

Είχα αγοράσει κάτι καινούργιες πέννες από κόκκινες φακές ( με 100% αλεύρι κόκκινης φακής) και λίγο το χρώμα δεν ξέρω πώς εμπνεύστηκα και έκανα το πιο κάτω χωρίς δεύτερη σκέψη και βγήκε τόσο μα τόσο νόστιμο δεν μπορώ να σας το περιγράψω!!!

Έκοψα δύο καρότα, και ένα λευκό κρεμμύδι και τα έβαλα σε μια κατσαρόλα όπως στην φώτο, ένα στικάκι κανέλα, μια κουταλιά καυτερή μουστάρδα, 1 κουταλιά βούτυρο, 1 κύβο λαχανικών, τις πέννες, λίγο ελαιόλαδο, 1 κονσέρβα κύβους ντομάτας, 1 πελτέ ντομάτας , αλάτι Ιμαλαϊων και αρκετό πιπέρι. Γέμισα την κατσαρόλα με νερό ίσα ίσα να σκεπαστούν όλα τα υλικά και έβαλα το μάτι στο 9.

Το μυστικό είναι που έβαλα αρκετό μοσχοκάρυδο και γαρύφαλο μια κουταλιά σίγουρα .. μετά από 10 λεπτά έριξα και λίγη κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά.

Πιστέψτε με δεν υπάρχει η νοστιμιά και η μοσχομυρωδιά που έβγαλε το πιάτο αυτό τόσο πολύ που θέλω να το ξαναφτιάξω και σήμερα!!!

Κάντε μας ταγκ στο

www.instagram.com/queengr

www.instagram.com/majenco