Yummy Detox Σούπα για το απόλυτο Cleansing!

Yummy Detox Σούπα για το απόλυτο Cleansing!

Πριν 13 χρόνια περίπου πήγα για πρώτη φορά σε ένα μαγικό Detox παράδεισο λίγο έξω από το Λονδίνο, με την κουμπάρα μου τότε για να κάνει τις προετοιμασίες Detox cleansing που ήθελε για πριν τον γάμο. Με κάλεσε να πάω μαζί της και χωρίς να ξέρω πού πηγαίνω και για ποιο λόγο είπα αμέσως, ναι και ήταν από τις πιο ωραίες απροπό αποφάσεις που έχω πάρει ποτέ μιας και πήγα μετά αρκετές φορές ωστέ να το αισθάνομαι πλέον σπίτι μου.

Εκεί λοιπόν στο Simply Healing Centre ( https://www.simplyhealingcentre.com ), ήρθα πολύ κοντά με την ιδιοκτήτρια που είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που εκτός ότι απολάμβανα τα απόλυτα meditation της αλλά και την απίστευτη θετική της ενέργεια μας έμαθε να κάνουμε το απόλυτο σωστό Juice & Soup Cleansing Detox.

Προχθές λοιπόν την είχα στην σκέψη μου και λιγουρευόμουν την φανταστική σούπα με αρακά που μας έφτιαχνε και έτσι την κάλεσα στο τηλέφωνο και μου έδωσε την συνταγή. ( Αν μπείτε στο σάιτ της πιο πάνω θα δείτε διάφορες συνταγές με χυμούς κλπ).

Συνταγή

1/2 λευκό κρεμμύδι κομμένο σε πολύ μικρά κομματάκια το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο να τσιγαρίσει, έβαλα ένα μικρό πακέτο αρακά κατεψυγμένο 450γρ, τα ανακάτεψα να πάρουν το χρώμα τους και ψιλό έκοψα μαρούλι αφού το είχα πλύνει πολύ καλά ( με λευκό ξύδι προεραιτικό αυτό). Έριξα το μαρούλι μέσα μαζί με 500 - 600 ml νερό και έναν κύβο λαχανικών για κανένα 10 λέπτο, έριξα λίγο αλάτι Ιμαλαϊων και αρκετό πιπέρι. Αφού είχαν βράσει τα έβαλα στο μπλέντερ μαζί με 5 κομμάτια φρέσκια μέντα ψιλοκομμένη και μετά ξανά στην κατσαρόλα και έτοιμη η σούπα. ( Αν δεν την θέλεις αυστηρά Detox την σούπα μπορείς να βάλεις και λίγο κρέμα γάλακτος πολύ λίγο).

Είναι πολύ νόστιμη και θρεπτική και πάντα μου έλεγε η Βίβιαν να βάζω πιπέρι Καγιέν για το καλύτερο Detox σε όλα τα φαγητά.

Καλή επιτυχία

Μπορείς να με βρείς εδώ : www.instagram.com/majenco