Majenco's point of view

Majenco's point of view

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Some people have a photographic memory. I've got the film.

Φτιάξε τα πιο νόστιμα Crab Rangoon, Κινέζικα καβουροπιτάκια!

11 SHARES

Με την συνταγή αυτή για τα Κινέζικα πουγκάκια με καβούρι σίγουρα θα τους εντυπωσιάσεις όλους

΄Εφτιαξα τα πιο νόστιμα Crab rangoon ακα Κινέζικα καβουροπιτάκια και δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο νόστιμα είναι. 

Θα χρειαστείτε ό,τι θα δείτε και στις φωτογραφίες πιο κάτω. 

Φύλλα για spring rolls το μικρό μέγεθος. Είναι 50 τα κομμάτια αυτά που έχει μέσα. Αν θέλετε να φτιάξετε και τα 50 σας δίνω την διπλή ποσότητα αλλιώς για λιγότερα την κάνετε μισή.

2 πακέτα καβούρι ( σουρίμι ψυγείου τρίμμα αυτό που θα δείτε στην φώτο πιο κάτω)

2 πακέτα philadelphia τα μεγάλα των 400γρ το κάθε ένα

2 μεγάλες κόκκινες πιπεριές Bell,

worcestershire sauce  ( με το μάτι 2-3 κσ)

φρέσκο τριμμένο τζίντζερ αρκετό

λάδι για το τηγάνισμα 

νερό

Σε ένα μπωλ ανακατεύετε το σουρίμι με τις ψιλοκομμένες πιπεριές, το τζίντερ, την worcestershire sauce , και το Philadelphia, και τα βάζετε στο ψυγείο για 30 λεπτά.

Ένα- ένα τα φύλλα τα κρατάς και βάζεις στο περίγραμμα νερό γύρω γύρω, με ένα μικρό κουταλάκι βάζεις λίγο μείγμα μέσα και έπειτα ενώνεις όλες τις γωνίες μεταξύ τους. Μετά τηγανίζεις όσα θέλεις.

Προσοχή πρέπει να καίει το λάδι πριν τα βάλεις μέσα και να καλύπτονται ολόκληρα. Καλό είναι να είναι να μην βάλεις πολλά μαζί. Τα υπόλοιπα τα αποθηκεύεις σε τάπερ στην κατάψυξη για επόμενη χρήση. Συνοδεύονται με γλυκόξινη σάλτσα ειδική για spring rolls.

Καλή επιτυχία !!!

Μπορείτε να με βρείτε εδώ : www.instagram.com/majenco 

  • Φτιάξε τα πιο νόστιμα Crab Rangoon, Κινέζικα καβουροπιτάκια !!!
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ