Συνταγή για πεϊνιρλί το απόλυτο comfort food

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Συνταγή για πεϊνιρλί το απόλυτο comfort food

Ο ορισμός του food porn είναι αυτός

Πριν λίγες μέρες μου είχε στείλει η Δέσποινα Καμπούρη μια φωτογραφία με ένα πεϊνιρλί και με λεζάντα «Πότε θα μου φτιάξεις ένα τέτοιο μου τρέχουν τα σάλια...»

Η αλήθεια είναι είχα να φάω πεϊνιρλί πάνω από 30 χρόνια όταν πήγαινα σχολείο θυμάμαι πηγαίναμε με τους συμμαθητές μου στην Δροσιά που είναι και τα καλύτερα στο είδος.

Προχτές είχα πάει στο σούπερ μάρκετ και εντελώς τυχαία είδα στην κατάψυξη έτοιμη ζύμη για πεϊνιρλί και είπα να το δοκιμάσω τεμπέλικα χωρίς να φτιάξω τη ζύμη μόνη μου.

Μέχρι να φτάσω σπίτι ήταν σε θερμοκρασία δωματίου όποτε έκανα seize the day και προθέρμανα τον φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς.

Έβαλα σε ένα ταψί λαδόκολα και τα 2 από τα 3 πεϊνιρλι τα πασάλειψα με philadelphia και στο ένα έβαλα διάφορα τυριά τριμμένα και λίγη γαλοπούλα, ντοματίνια, αλατοπίπερο και κομματάκια βούτυρο σε διάφορα σημεία του ψωμιού ακά πεϊνιρλι. Στο άλλο έβαλα Philadelphia, ντοματίνια, τριμμένα τυριά ανάμεικτα, ένα αυγό, αλατοπίπερο και πανσέτα.

Τα έβαλα στον φούρνο για 15 λεπτά και πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν OMG & 3 LOL simply Divine !!!

Μπορείτε να βάλετε ό,τι μα ό,τι κάνετε κέφι το μόνο σίγουρο είναι να τα πασαλίψετε με βούτυρο και προτείνω το αυγό οπωσδήποτε είναι συγκλονιστικό.

Καλή επιτυχία ..

Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com/JencaMajenco