Συνταγή για φρέσκιες ταλιατέλες με ντοματίνια και βασιλικό στην πιο φινετσάτη εκδοχή τους

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Συνταγή για φρέσκιες ταλιατέλες με ντοματίνια και βασιλικό στην πιο φινετσάτη εκδοχή τους

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε φτιάξτε την συνταγή για τις απόλυτες φρέσκιες Ταλιατέλες με ντοματίνια και βασιλικό στην πιο φινετσάτη εκδοχή τους 

Το καλοκαίρι που σε όλους αρέσει η εύκολη ανάλαφρη και δροσερή μαγειρική σας προτείνω αν θέλετε να εντυπωσιάσετε φτιάξτε της απόλυτες φρέσκιες ταλιατέλες με ντοματίνια και βασιλικό στην πιο φινετσάτη εκδοχή τους μέσα σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Το ότι είμαι Pasta lover νομίζω πως το έχετε πλέον όλοι καταλάβει. Επίσης μου αρέσει να μαγειρεύω γρήγορα. Όποτε με αυτή την συνταγή σε λιγότερο από 5 λεπτά μπορείτε να εντυπωσιάσετε σίγουρα και να σας ζητήσουν και άλλο !!!

Θα χρειαστείτε :

1 πακέτο φρέσκιες ταλιατέλες ψυγείου

Ντοματίνια βιολογικά

1 λευκό κρεμμύδι μικρό

1 κσ μουστάρδα Colmans καυτερή

Βούτυρο Lurpak

Ελαιόλαδο

Παρμεζάνα

Φρέσκο βασιλικό

Αλάτι

Πιπέρι

1 κσ Balsamico

Οδηγίες

Σε ένα τεφάλ ρίχνετε βούτυρο και ελάχιστο ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Προσθέστε και τα ντοματίνια κομμένα στην μέση, μαζί και το ξύδι και την μουστάρδα και ανακατεύετε καλά.

Βράζετε το νερό με αρκετό αλάτι και όταν κοχλάζει ρίχνετε μέσα τις ταλιατέλες θέλουν περίπου 3 λεπτά ( δείτε οδηγίες πάνω στο πακέτο ).

Μόλις βράζουν τα μακαρόνια ρίχνετε 2 κσ νερό στην σάλτσα και ανακατεύετε. Στραγγίζετε τις ταλιατέλες και τα ανακατεύετε όλα μαζί και ρίχνετε παρμεζάνα φρέσκο πιπέρι και ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό. Γαρνίρετε με ένα φύλλο βασιλικού.

Καλή όρεξη !!!

Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com/JencaMajenco

www.tiktok.com/@majenco