Η συνταγή για το απόλυτο Lotus Biscoff Cheesecake

Η συνταγή για το απόλυτο Lotus Biscoff Cheesecake

Συνταγή για  το απόλυτο Lotus Biscoff Cheesecake  θα συναπάρει τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φτιάξεις Cheesecake άλλοι μπαίνουν πρώτα στον φούρνο και άλλοι κατευθείαν στο ψυγείο.

Αν είστε Cheesecake Lover τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε αυτή την συνταγή με τα μπισκότα και το spread Biscoff.

Είναι πολύ εύκολη και μπορείτε να την φτιάξετε ακόμα και με παιδάκια.

Θα χρειαστείτε:

Για την βάση:

30 θρυμματισμένα μπισκότα Lotus Biscoff

6 κ.σ ανάλατο λιωμένο βούτυρο

20 ολόκληρα μπισκότα Lotus Biscoff

Για το Cheesecake :

1150 γρ τυρί Philadelphia

1 κούπα ζάχαρη άχνη

1κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

1 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος

Για την Ganache

250γρ Biscoff spread

3/4 κούπας κρέμα γάλακτος

Οδηγίες

Σε ένα μούλτι θρυμματίζετε τα 30 μπισκότα Lotus Biscoff τα βάζετε σε ένα μπολ μαζί με το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύετε.

Σε ένα στρογγυλό σκεύος για γλυκό που να ανοίγει από κάτω αφού το έχετε βουτυρώσει τοποθετείτε τα τρίμματα ομοιόμορφα αφού έχετε τοποθετήσει τα 20 κομμάτια μπισκότα το ένα δίπλα στο άλλο. Τα βάζετε στο ψυγείο για λίγη ώρα μέχρι να φτιάξετε τα υπόλοιπα υλικά για περίπου 5-10 λεπτά.

Σε ένα μίξερ χεριού ανακατεύετε το Philadelphia, την ζάχαρη άχνη, την βανίλια και την κρέμα γάλακτος και τοποθετείτε στο ταψί ομοιόμορφα και το αφήνετε στο ψυγείο για 6 ώρες.

Για την Ganache λιώνετε και ανακατεύετε το Biscoff spread μαζί με την κρέμα γάλακτος και την τοποθετείτε πάνω στο Cheesecake .. και καλή σας απόλαυση !!!

Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com/JencaMajenco

www.tiktok.com/@majenco