Νόστιμη και εύκολη συνταγή για Λινγκουίνι με Πέστο

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Νόστιμη και εύκολη συνταγή για Λινγκουίνι με Πέστο

Αυτή η νόστιμη και εύκολη συνταγή για λινγκουίνι με πέστο θα συνεπάρει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο

Ότι πρέπει για τον καιρό αυτό είναι η συνταγή για ζυμαρικά με πέστο.

Είναι παρά πολύ εύκολη για να την φτιάξετε αλλά και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κερδίσετε στις εντυπώσεις.

Θα χρειαστείτε

1 πακέτο Λινγκουίνι

1 βαζάκι πέστο με φυστίκι

100 γρ Παρμεζάνα τριμμένη

Αλάτι

Λίγα κουκουνάρια

Λίγα φυστίκια

Φρέσκο βασιλικό

1 κσ ελαιόλαδο

Οδηγίες

Βράζετε σε μια κατσαρόλα με αρκετό αλάτι το νερό και όταν κοχλάζει ρίχνετε τα ζυμαρικά σας με τις οδηγίες που αναγράφονται στο πακέτο.

Προτιμώ τα λινγκουίνι μου ταιριάζουν πιο πολύ στην συγκεκριμένη συνταγή.

Σε ένα τεφάλ σιγά καρβουνίζετε για 1 λεπτό τα κουκουνάρια και τα φυστίκια αφού τα έχετε ψιλοκόψει. Ρίχνετε το πέστο φυστίκι από το βαζάκι και ανακατεύετε καλά σε μεσαία θερμοκρασία, προσθέτοντας 3-4 κουταλιές νερό από τα ζυμαρικά, εναλλάξ με το τριμμένο τυρί. Προσθέστε τα ζυμαρικά μόλις είναι έτοιμα και ψιλοκομμένο βασιλικό. Έβαλα αρκετό γιατί μου αρέσει η γεύση που χαρίζει στην συνταγή.

Σερβίρετε και πασπαλίζετε και άλλη παρμεζάνα και καλή σας απόλαυση.

Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com/JencaMajenco

www.tiktok.com/@majenco