Η Viral Συνταγή για το Παγκοσμίως ξακουστό Μπανάνα pudding του Magnolia Bakery

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Η Viral Συνταγή για το Παγκοσμίως ξακουστό Μπανάνα pudding του Magnolia Bakery

Αυτή είναι η  απόλυτη Συνταγή για το Παγκοσμίως ξακουστό  Viral Μπανάνα pudding του Magnolia Bakery από την Νέα Υόρκη που είναι Must Try 

Όσοι έχετε δει το Sex & The City σίγουρα γνωρίζετε το ξακουστό Magnolias Bakery της Νέας Υόρκης για τα φημισμένα Cupcakes και όχι μόνο όπου ο κόσμος κάνει ουρές οικοδομικά τετράγωνα για να δοκιμάσει τα απόλυτα γλυκά.

¨Την έχω ξανά κάνει στο παρελθόν την συνταγή αυτή αλλά επειδή την ξανά έκανα πρόσφατα και μου ζήτησαν πολλοί την συνταγή σας δίνω με πολύ αγάπη την ορίτζιναλ συνταγή του Magnolias Bakery με βαθμό δυσκολίας 1 υλικό, τα μπισκότα που χρησιμοποιούν είναι τα Nilla Wafers της Nabisco τα οποία μπορείτε να τα βρείτε online, αλλά πρόσφατα είδα παρεμφερή, καθώς επίσης το άλλο πολύτιμο υλικό το Vanilla Pudding by Jell-o το οποίο εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει στην Ελλάδα.

Υλικά :

1 κουτάκι ζαχαρούχο

4 κούπες κομμένες μπανάνες άγουρες

1 κουτάκι instant vanilla pudding by Jell-o.

3 κούπες κρέμα γάλακτος κανονική

340 γρ μπισκότα Nilla Wafers

Οδηγίες:

Σε ένα μίξερ βάζετε 1 1/2 κούπα κρύο νερό ,

1 κουτί ζαχαρούχο

1 instant vanilla pudding by Jell-o.

τα ανακατεύετε καλά και τα βάζετε στο ψυγείο για 4 ώρες αλλά και αν μπορείτε και πιο πολύ.

Μετά χτυπάτε σε μίξερ 3 κούπες Heavy Cream ( Κρέμα γάλακτος ΟΧΙ light ), μέχρι να μαλακώσει. το προσθέτετε στο μείγμα το άλλο και με απαλές κυκλικές κινήσεις το ανακατεύετε να γίνει ένα.

Σε ένα γυάλινο στρογγυλό βαθύ μπολ για trifle βάζετε στον πάτο τα μπισκότα και κομμάτια από μπανάνες Άγουρες να είναι πράσινες για να πετύχει το γλυκό. Από πάνω λίγο μείγμα να πάει παντού και μετά επανάληψη μπισκότα μπανάνες μείγμα και από πάνω σπάτε μερικά μπισκότα για ντεκόρ όπως στις φώτο πιο κάτω.

Το ξαναβάζετε στο ψυγείο για 30 λεπτά και μετά μπορείτε να το απολαύσετε. Συμβουλή όσο πιο πολύ το αφήσετε τόσο πιο νόστιμο θα βγει!

Καλή επιτυχία !!!

Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com/JencaMajenco

www.tiktok.com/@majenco