Ο απόλυτος Κύριος ακά The Perfect Gentleman ..

Ο απόλυτος Κύριος ακά The Perfect Gentleman ..

Σίγουρα έχουμε ακούσει πολλές φορές από κόσμο που ταξιδεύουν στο εξωτερικό όταν δοκιμάζουν ένα ωραίο φαγητό να λένε τι κρίμα να μην το έχουν και στην Ελλάδα αυτό .. με την διαφορά τουλάχιστον στο Sushi υπάρχει αυτή η ποιότητα και το έχει καταφέρει παρόλο το νεαρό της ηλικίας του ο Δημήτρης Παππάς. Είναι πολύ δουλευταράς και τρέχει για όλα δεν κάθεται λεπτό και έχει δίψα συνέχεια για improvement  στα πάντα που κάνει. Έχοντας εμπειρία απο το Qor αποφάσισε πριν 2 χρόνια και άνοιξε το πρώτο δικό του εστιατόριο στην Γλυφάδα, το λατρεμένο μου Hama Japanese Fusion Bar Restaurant, ( βρείτε το στο facebook page και μάθετε όλες τις λεπτομέρειες πρώτο χέρι  https://www.facebook.com/pages/HAMA-JAPANESE-FUSION-BAR-RESTAURANT/228868870461494?fref=ts  ) . 

Ο Δημήτρης λοιπόν αφού μαζί με τους συνεταίρους του τα αδέρφια Jimmy & Βασίλη Σταθοκωστόπουλο αλλά και τον Πάνο Σκαρπέλη, κατάφεραν να έχουν το πιο πετυχημένο εστιατόριο στα Νότια Προάστια, και έτσι αποφάσισε να κάνει και άλλο ένα εστιατόριο στην Κηφισιά με τον παιδικό του φίλο τον Ντένη Παπαγεωργίου το οποίο θα λέγεται Rakkan και θα είναι Bar Lounge Restaurant. Ανυπομονώντας να ανοίξει μέσα στον Μάίο και φέρνοντας ένα ακόμα ποιοτικό εστιατόριο στην καρδιά της Κηφισιάς το οποίο θα είναι σε πολύ λογικές τιμές και με γεύσεις που θα σας ταξιδέψουν.  Εκτός αυτών, ετοιμάζει ακόμα κάτι διαφορετικό στο Κολωνάκι που θα σας μιλήσω για αυτό άλλη φορά. 

Εδώ είμαστε μετά τα γενέθλιο μου gathering που με βοήθησε, ( δεν έκανα τίποτα εγώ) , είναι ο τέλειος Gentleman, μου έφερε σπίτι μου όλα τα δώρα που μου κάναν οι φίλοι μου, και ένα μεγάλο μέρος της τούρτας, το Αστέρι και δεν είναι καθόλου τυχαίο μιας και εκτός του ότι του έχω απίστευτη αδυναμία τον θεωρώ ένα από τα πιο ικανά άτομα που υπάρχουν και είμαι πολύ περήφανη για αυτόν. Είναι Αστέρι αλλά έχει και Άστρο.