Ένα κορίτσι όχι σαν όλα τα άλλα ..

Ένα κορίτσι όχι σαν όλα τα άλλα ..

Η Κατρίνα είναι ένα κορίτσι πολύ ξεχωριστό από όλα τα άλλα που γνωρίζω. Είναι εργασιομανής όσο δεν πάει και τις βγάζω το καπέλο μιας και έχει καταφέρει να κάνει τα κρασιά της να είναι εκτός από the Talk of the town , να είναι και το It Wine. Ειδικά το "Κανένας"  που το είδαμε μέχρι και στο Άν του Παπακαλιάτη.

Σε ότι event έχω οργανώσει η Κατρίνα πάντα μας στήριζε και ειδικά στα φιλανθρωπικά για την W.I.N.  Helllas  { www.winhellas.gr  που είναι η ΜΚΟ ενάντια στην Βία των γυναικών }. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, μια μεγάλη εταιρία όπως είναι ο Τσάνταλης να υποστηρίζει έναν τόσο σοβαρό σκοπό.

Πρόσφατα δοκίμασα το νέο τους κρασί το μοσχοφίλερο Μόνο. Αξίζει να το δοκιμάσετε ειδικά τώρα το καλοκαίρι είναι μαγικό. Την ερχόμενη εβδομάδα οργανώνει η W.I.N. Hellas ένα celebrity cooking που θα σας ανακοινώσουμε πολύ σύντομα, και τα κρασιά Τσάνταλη είναι οι πρώτοι που μας στήριξαν στον αγώνα μας αυτόν ειδικά στις δύσκολες μέρες που ζούμε.

Πέρα απο την δουλειά το Κατρινίδιο όπως την αποκαλούμε οι φίλοι της είναι είναι ένα υπέροχο κορίτσι με πολύ ενέργεια μέσα της και αστείρευτο χιούμορ μοναδικό. Λατρεύει τα ζώα και έχει τις πιο όμορφες γάτες και δύο σκυλιά. Μαγειρεύει και είναι πάντα πολύ ευχάριστη στην παρέα. 

Σήμερα έχει τα γενέθλια της και θέλω να τις ευχηθώ τα καλύτερα πάντα γιατί το αξίζει.