Βόρεια ~ Νότια και στην Νέα Υόρκη ..

Βόρεια ~ Νότια και στην Νέα Υόρκη ..

Αναμφίβολα φέτος είναι η χρονιά του μιας και οι ρυθμοί που κινείται ο Θανάσης είναι μεταξύ Βουλιαγμένης, Κηφισιάς και Νέας Υόρκης.

 Έχει δημιουργήσει με διάφορους φίλους του δύο υπέροχους χώρους εστίασης ο ένας στην Βουλιαγμένη στην  Λεωφόρο Ποσειδώνος 18 λέγεται Blanco Agnati, που και εκτός των άλλων μπορείτε να απολαύσετε το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα, να κάνετε τα μπανάκια σας μιας και η θάλασσα είναι ακριβώς από κάτω, να φάτε και να δοκιμάσετε τα cocktails. Ο άλλος χώρος βρίσκεται στα Βόρεια Προάστια στην Κηφισιά, λέγεται Pablo και είναι Ισπανικό Tapas all day cafe restaurant bar.

Στην Νέα Υόρκη πηγαινοέρχεται γιατί είναι το άλλο του μισό το κορίτσι του το γλυκάκι / αγαπάκι όπως την αποκαλώ το Σοφάκι που σε 3 μήνες θα φέρει στον κόσμο τον Νίκο Πανουργιά jr κάνοντας μπαμπά και πεθερό τρισευτυχισμένους μιας και τους δύο τους λένε Νίκο.

Ο Θανάσης είναι πιο φαν από τους φανς του Παναθηναΐκού, και είναι η απόλαυση στο γήπεδο.. ( αν τον δείτε / ακούσετε .. θα καταλάβετε γιατί πράγμα μιλάω). Την Κυριακή έχασε την φιέστα γιατί βρισκόταν το Σουκού με την Σοφία στην Μύκονο για να παραβρεθούν σε έναν γάμο αλλά φρόντισε και ήρθε ακριβώς in time για να πάμε παρέα στην after φιέστα που ήταν πιο κεκλεισμένων των θυρών.

Έτσι δώσαμε ραντεβού στην Κηφισιά και πήγαμε μαζί στο Frangelico αν και αργοπορήσαμε η ομάδα ήταν στο τσακίρ κέφι. Είδαμε από το τραπέζι μας να σηκώνουν στην πίστα τον Ούκιτς για να παίξει ντραμς και τον Λάσμε για να χορέψει, τις κούπες να περιφέρονται πάνω κάτω και τα υπόλοιπα τα ξέρετε. Το μεγαλύτερο γέλιο το κάναμε στην επιστροφή προς τα σπίτια μας με αυτά που λέγαμε.  

Και αν και ο Θανάσης είναι αγχωμένος για το μωράκι του είμαι σίγουρη πως θα γίνει ο πιο cool daddy.