Σήμερα έχει γενέθλια το Χριστινάκι !!!

Σήμερα έχει γενέθλια το Χριστινάκι !!!

Σήμερα έχει γενέθλια το Χριστινάααααακι μου η Hama mama όπως την αποκαλώ.  Είμαστε φίλες από το 1990 και έχουμε περάσει διάφορες φάσεις στην ζωή μας που καταλαβαίνει η μία την άλλη με μία απλή ματιά.

Είναι πολυάσχολη μιας και στα επαγγελματικά της κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα και τα καταφέρνει μια χαρά, από εκεί πήρε και το χάρισμα ο γιος της Δημήτρης που εκτός από το εστιατόριο Hama στην Γλυφάδα, άνοιξε πριν μια εβδομάδα το νέο Hot spot στην Κηφισιά το εστιατόριο Rakkan που είναι Japanese fusion.

Πολύ σύντομα η Χριστίνα με τον Δημήτρη θα ανοίξουν στο Κολωνάκι το απόλυτο Ιταλικό Fusion εστιατόριο που επίσης θα γίνει το talk of the town. Δουλεύουν σκληρά και οι δύο τους και καταφέρνουν να παρέχουν στα εστιατόρια τους την μοναδική ποιότητα.

Εδώ είμαστε την Πέμπτη το απόγευμα στο σπίτι μου που μαζευτήκαμε κοριτσοπαρέα και λέγαμε τα δικά μας λίγο πριν πάμε στο επίσημο opening του Rakkan. 

Σήμερα το Χριστινάαααακι μου έχει τα γενέθλια της και της εύχομαι υγεία πάνω από όλα και ψυχική ηρεμία. Να έχει πάντα θετική ενέργεια δίπλα της και να είναι πάντα ο εαυτός της, μια Θεά. Χριστίνααα σε αγαπώ πολύ ..