Τα 3 ποιοτικά δημιουργήματα του Δημήτρη !!!

Τα 3 ποιοτικά δημιουργήματα του Δημήτρη !!!

Ο Δημήτρης ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου και αποδεικνύει καθημερινά ότι κάθε άλλο παρά τεμπέλης δεν είναι μιας και είναι ο πιο εργατικός μου φίλος αλλά και trend maker. Σήμερα κλείνει τα 28 του χρόνια και αυτά που έχει καταφέρει δεν είναι και τόσο εύκολο ειδικά όταν έχεις να κάνεις με ποιότητα. 

Πριν 3 χρόνια δημιούργησε το πιο Hot spot sushi στην Γλυφάδα το Hama Japanese Fusion Sushi. Κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερο με αποκορύφωση τα νέα πιάτα του μοναδικού Chef Takke. Μπείτε στο  Facebook page για να καταλάβετε τι λέω : www.facebook.com/pages/HAMA-JAPANESE-FUSION-BAR-RESTAURANT/228868870461494  ή στο instagram πατώντας #Hamasushibar.

Πριν από ένα μήνα άνοιξε στην καρδιά της Κηφισιάς στο εμπορικό Κέντρο Piazza Mela το εστιατόριο Rakkan Japanese Fusion Restaurant Bar Lounge το οποίο είναι αναμφισβήτητα το New It Hot spot όχι μόνο της Κηφισιάς αλλά και όλης της Ελλάδας χωρίς καμία υπερβολή μιας και όλος ο κόσμος που έχει πάει έχει μείνει άναυδος με την ποιότητα στο φαγητό, στα ποτά αλλά και στο περιβάλλον ακόμα και με τις τιμές για αυτό που πληρώνουν. Τις Τετάρτες έχει καθιερωθεί η βραδιά με διάφορους guest dj's και έτσι μετά τις 12 γίνεται ένα απίστευτο party που κρατάει μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες. Για να βρείτε πληροφορίες για το Rakkan μπείτε στο Facebook page : www.facebook.com/RakkanBarLoungeRestaurant και ακόμα και στο instagram #rakkan μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τα υπέροχα φαγητά.

Kαι μόλις πριν μία εβδομάδα κατάφερε και μας ξανά κέρδισε δημιουργώντας το 3ο του εστιατόριο στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Δεξαμενή στην οδό Δεινοκράτους 1. Ονομάζεται Paragon και βρίσκεται εκεί που ήταν το Frame στο St. George Lycabettous. Πάνω σε έναν υπέροχο κήπο με κλίμα σαν να βρίσκεσαι κάπου μαγευτικά αλλού και όμως είσαι εδώ και απολαμβάνεις τις φαντασμαγορικές Ιταλικές δημιουργίες των υπέροχων Ιταλών Chef  που θα σας πω λεπτομέρειες άλλη φορά. Σύντομα θα προστεθεί και στο μενού Γιαπωνέζικη κουζίνα. Προς το παρών να πάτε και να παραγγείλετε οπωσδήποτε την Κοτολέτα το carpacio Ξιφία αλλά και τα πάντα όλα είναι θεϊκά  με τιμές απόλυτα προσσιτές. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο facebook page : www.facebook.com/ParagonRestaurantBarLounge  και πατήστε στο Instagram #Paragonathens. 

Δημήτρη καθημερινά με κάνεις και είμαι ολοένα και πιο περήφανη για εσένα. Πραγματικά ένα 24ώρο δεν σου φτάνει αλλά χρειάζεσαι και λίγο διακοπέςςςςςςς !!!! 

Σου εύχομαι να είσαι πάντα στην ζωή σου έτσι δημιουργικός και παραγωγικός και προπάντων ποιοτικός. Χρόνια σου πολλά σε αγαπώ πολύ και see you tonight !!!