Τα Fresh Line & η Ναταλί μας κάνουν περήφανους σε 10 χώρες !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Τα Fresh Line & η Ναταλί μας κάνουν περήφανους σε 10 χώρες !!!

Πριν άπειρα χρόνια, σχεδόν 2 δεκαετίες πριν, πήγαινα στο μαγαζάκι της Fresh line στην Kings road στο Λονδίνο και χάζευα με τις ώρες αφού μύριζα όλες τις υπέροχες μυρωδιές και αρώματα και τα δοκίμαζα όλα. Μετά από πολλά χρόνια συνειδητοποίησα πως το αγαπημένο μου μαγαζάκι στο Λονδίνο πουλούσε Ελληνικά προϊόντα φτιαγμένα με μεράκι και με τα καλύτερα φυσικά συστατικά.  

Με ονομασίες εμπνευσμένες από την Ελληνική μυθολογία στον δρόμο που χάραξε η Θεά Μάιρα Βαγιωνή πέρασε την κληρονομιά στις κόρες της, την Πάολα και την Ναταλί.

Η Ναταλί είναι από τις φίλες μου που θαυμάζω, εκτιμώ και σέβομαι με ανιδιοτέλεια. Δουλεύει 36 ώρες το 24ώρο.. ( δεν τις φτάνει). Είναι επαγγελματίας με το παραπάνω και πάνω από όλα για να βγαίνει το σωστό αποτέλεσμα.

Για εμένα είναι τα καλύτερα προϊόντα στον κόσμο και όποια φίλη μου τα έχει δοκιμάσει βλέπει την διαφορά αμέσως. 

Πάνω από όλα εκτός του ότι είναι καταπληκτικά είναι και Ελληνικά και αρκετά πολύ φτηνά για καλλυντικά, για να τα αντέχουν όλες οι τσέπες ειδικά τις ημέρες που ζούμε.

Οι χώρες που μπορείτε να βρείτε τα Fresh Line εκτός από την Ελλάδα είναι :  Το Ηνωμένο Βασίλειο, Κύπρος, Ρωσία, Κίνα, Καζακστάν, Τουρκία, Αλβανία, Αρμενία , Γεωργία, Γερμανία και πολύ σύντομα και σε άλλες. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο : http://freshline.gr

Σήμερα η Ναταλί έχει την γιορτή της και της εύχομαι τα καλύτερα, με ψυχική ηρεμία και υγεία πάνω από όλα.