A night full of Scandal ..

A night full of Scandal ..

Ήταν μια βραδιά με πολύ Scandal .. 

SCANDAL FASHION DAY

ΓΕΜΑΤΗ ΛΑΜΨΗ ΑΠΟ ΤΟ FOX LIFE!

Με αφορμή τα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς «Scandal» που προβάλλονται στο κανάλι FOXLife, ηFOXInternationalChannelsGreece, διοργάνωσε την Τρίτη 18 Μαρτίου, μία αστραφτερή και γεμάτη μόδα «ScandalFashionDay», στο κατάστημα Τσαντίλης, στο Κολωνάκι.

Η πρωταγωνίστρια του «Scandal» OliviaPope(KerryWashington) και οι κεντρικοί ήρωες της σειράςαποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τις ambassadors της λαμπερής βραδιάς, Δέσποινα Καμπούρη, Μαρία Κορινθίου, Νικολέττα Ράλλη, Όλγα Φαρμάκη και Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Οι ambassadors εξέπληξαν τους καλεσμένους, κάνοντας την εμφάνιση τους με totallook εμπνευσμένο από την OliviaPope και το «Scandalconcept». Η make-upartist, Ρούλα Σταματοπούλου επιμελήθηκε το μακιγιάζ τωνambassadors, ενώ την καλλιτεχνική φωτογράφηση ανέλαβε η φωτογράφος μόδας Μαρία Μαρκέζη.

Στο «Scandal Fashion Day», παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων fashion editors, fashion bloggers, προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου και διασημότητες από το χώρο της μόδας, οι οποίοι θαύμασαν τις ενδυματολογικές προτιμήσεις της Olivia Pope, απολαμβάνοντας το δροσιστικό cocktail aperitif Aperol Spritz και τις ιδιαίτερες γεύσεις των ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων της CarpoHellas, υπό τους ήχους του παραγωγού του Εν Λευκώ, Νίκου Δρογώση. Την ατμόσφαιρα συμπλήρωναν οι βιτρίνες του καταστήματος, που ήταν μοναδικά διακοσμημένες με χαρακτηριστικές φράσεις της Olivia από τη σειρά «Scandal».

Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες Aperol(ΑΜΒΥΞ Α.Ε.) και CarpoHellas, ενώ το exclusive tailor-shop Teti Charitou, ανέλαβε την ενδυματολογική επιμέλεια του προσωπικού υποδοχής της εκδήλωσης.