About last night ..

About last night ..

Simple Chic  .. 

Όσο απλή και σικάτη ήταν η τούρτα της Χριστίνας άλλο τόσο είναι και η ίδια. Με την μικρή διαφορά ότι η Χριστίνα έκτος από γλυκιά έχει από την μια μια αθωότητα και παιδικότητα και από την άλλη ένα sex appeal συγκλονιστικό που η ίδια δεν το καταλαβαίνει όσο και να της το λέμε.

Με την Χριστίνα είμαστε φίλες από το 1990 έχουμε περάσει up's & down's και την αγαπώ υπερβολικά πολύ. Έχει μια καρδιά μοναδική και εύχομαι να βρεθεί ο απόλυτος σύντροφος ζωής που της αξίζει γιατί αν και στην κοινωνία που ζούμε δύσκολο γιατί χρειάζεται έναν άντρα με Α κεφαλαίο με πολλά cojones να τις πει Χριστινάκι relax enjoy and let me take care of you. Και αυτό όσοι την γνωρίζουν πραγματικά καλά καταλαβαίνουν τι εννοώ.

Η Χριστίνα από την ηλικία των 16 τα κάνει όλα μόνη της. Είναι και μαμά και μπαμπάς στον γιο της τον Δημήτρη και βγάζω το καπέλο και στους 2 για όλα που έχουν καταφέρει στην ζωή τους και οι 2. Δεν τα βρήκε έτοιμα τα έχει δουλέψει με κόπο και με 500 δουλειές non stop επί χρόνια τώρα. Δεν ζουν στην φουσκάλα που ζούν όλοι σχεδόν οι Έλληνες γιατί πατάνε στα δικά τους πόδια και οι δυο τους και είναι πολύ hard workers. Με κάνουν περήφανη και τα έχουμε πει χίλιες φορές τα δικά μας .. και τους θεωρώ και τους δύο above family.

Χθες λοιπόν η Χριστίνα μας κάλεσε σε birthday dinner στο λατρεμένο Li Li Shu που είναι το hot spot στην καρδιά του Κολωνακίου. Τα είχε επιμεληθεί όλα στην εντέλεια και ήταν μια άψογη οικοδέσποινα όπως πάντα. Με τα κορίτσια κάναμε catch up και με αυτά και με αυτά κάναμε πλάνα με τις Στέλλες για να κάνουμε μια incognito απόδραση στο άμεσο μέλλον.

Χριστινάκι μου σου αφιερώνω το τραγούδι που λέει το Ωραιότερο πλάσμα του κόσμου για εμένα είσαι εσύ .. και το είσαι μια θύελλα για αυτό σαγαπώ !!!