Όλα όσα έγιναν στον Celeb Basketball αγώνα της W.I.N. Hellas

Όλα όσα έγιναν στον Celeb Basketball αγώνα της W.I.N. Hellas

Τους τελευταίους δύο μήνες και κάτι, ετοίμαζα πυρετωδώς το Celeb Basketball game για την W.I.N. Hellas για να βγει αυτό το όμορφο αποτέλεσμα χρειάστηκε κόπος πολύς και δεν θα μπορούσε να έχει το αποτέλεσμα αυτό χωρίς την βοήθεια όλων, και αυτών που φαίνονται αλλά και αυτών που στηρίζουν χαμηλόφωνα και είναι πάντα δίπλα στο πλευρό μας με την ευγενή αθόρυβη συμμετοχή τους και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω συγκεκριμένα που είναι πάντα δίπλα μας σε κάθε ενέργεια μας.

Την Κυριακή που μας πέρασε μαζεύτηκαν οι παρακάτω για να στηρίξουν το έργο της W.I.N. Hellas και για να πουν ένα μεγάλο ΌΧΙ στην κακοποίηση των γυναικών και την ενδο οικογενειακή βία. ( Εδώ αξίζει να αναφέρω πως ο Coach Luca Banchi της ΑΕΚ έβγαλε ένα δικό του μήνυμα, συνεχίζοντας την πρωτοβουλία της ένωσης ποδοσφαιριστών της Ίταλίας, παρακίνησε όλους τους συμμετέχοντες να βάλουν ένα κόκκινο σημάδι στο μάγουλο τους, για να δηλώσουν την υποστήριξη τους στο κίνημα κατά της βίας σε βάρος των γυναικών Bravo Coach).

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους και γνωστούς μου που με τους είπα για τον σκοπό του αγώνα αμέσως είπαν όλοι ΝΑΙ για να στηρίξουν τον αγώνα μας. Χωρίς εσάς δεν θα ήταν το ίδιο και σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ τον καθέναν ξεχωριστά.

Βούκσεβιτς Ντούσαν, Banchi Luca, Βουρλιώτης Νίκος, Γαλακτερός Νάσος, Γιαννάκης Παναγιώτης, Γκότσης Ηλίας, Γκρέκας Κώστας, Γοβδελάς Δημήτρης, Δημητρίου Στέλλα, Ευαγγελινού Κατερίνα, Ζάρα Ματίνα, Θάνου Νάταλι, Καραγκούνης Γιώργος, Κοκκινάκης Κώστας, Κολλιδά Βάσω, Κολιδά Ειρήνη, Κουσαθανάς Μάκης, Μανίκας Γιώργος, Μενιδιάτης Χρήστος, Ναθαναήλ Αννίτα, Νεσχάν Μουλαζίμ, Νικοπολίδης Αντώνης, Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά, Παπαδάκου Μάντα, Παπαδόγαμβρος Γιώργος, Παπαδόπουλος Δημήτρης , Παπαδοπούλου Ειρήνη, Παπαλουκάς Θοδωρής, Παπανικολάου Δημήτρης, Πασχάλη Σόφη, Ραζνάτοβιτς Μίσκο, Σεϊταρίδης Γιούρκας, Σκουντής Βασίλης, Σισέ Τζιμπρίλ, Σπαλιάρας Γιάννης, Στασινού - Νικοπολίδη Βάσω, Σωτηρίου Χρήστος, Τζόρτζεβιτς Πρέτραγκ, Τσαρτσαρής Κώστας, Τσιορλίδα Ευαγγελία, Φασούλα Μάσα, Φραγκολιάς Κώστας, Χανταμπάκης Στέλιος, Χατζηγεωργίου Δημήτρης, Χολέβας Βλάσσης, Χολίδης Χρήστος, Χρουσαλά Μαριέττα.

Καθώς και τους διαιτητές και την γραμματεία του ΚΕΔ.

Τους μεγάλους χορηγούς μας : PERE UBU & OPAP

τους χορηγούς : Ασφάλειαι Μινέττα, Αύρα, Bca College, Γιώτης,Mykonos Invest s.a. , Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, G. Papdogamvros, Sencor .

Τους χορηγούς επικοινωνίας : Queen.gr , Mad tv, Sdna , Papadakis Press,

Τους υποστηρικτές μας την Eurohoops Dome Ευχαριστούμε για την παραχώρηση του γηπέδου και την όλη βοήθεια από τον Θοδωρή Παπαλουκά και την Όλια Ψαρρού.

Την GSA για την ευγενική προσφορά των ρούχων και ειδικά τον Κύριο Γεράσιμο Παπασπυράτο αλλά και τον Κύριο Μάρκο Λαγό.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ τόσο στον Βασίλη Σκουντή όσο και στον Δημήτρη Χατζηγεωργίου που και οι δύο συμμετείχαν στην επιτυχία του event μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην DPG Media που μεσολάβησε για να έχουμε τα πανέμορφα διαπιστευτήρια μας από την Κυρία Μαρία Μουρκογιάννη (plasticarta).

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στην BLISS PROJECTS για τα δημιουργικά όλα και για την τεράστια υπομονή τους ( Σεραφείμ, Άρη Αλευρά 1000 θανκς).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εθελόντριες της W.I.N. Hellas αλλά και στην ομάδα, την Ψυχολόγο Δήμητρα Ζάφειρα, και ειδικά στην Νίκη Μάντσιου και την Λίλυ Ιακούμπ.

Και ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Αντιπρόεδρο Χριστίνα Λουκά που την ημέρα του αγώνα τα έδωσε όλα εκτός γηπέδου για νασυντονήσει αυτά που γινόντουσαν εκτός αγώνα.

Πιο κάτω ακολουθεί το επίσημο δελτίο τύπου καθώς και το βίντεο που μου έφτιαξαν το onsports.gr της DPG Media.

Στις επόμενες μέρες θα ανεβάσω ένα 15λεπτο βίντεο φτιαγμένο από τον μοναδικό σκηνοθέτη Δημήτρη Γκάνιο και τον ευχαριστώ πολύ για όλη αυτή την δύσκολη δουλειά. Στο Βίντεο που θα δείτε στις προσεχής μέρες θα ήθελα να ευχαριστήσω και την Ευτυχία από το Mad για την εκπληκτική δουλειά που έκανε με όλες τις συνεντεύξεις.

θα προσπαθήσω να ανεβάσω 160 φωτογραφίες και ένα βίντεο για να απολαύσετε μέχρι να βγει το συνολικό βίντεο

#OneForAllAndAllForWinHellas

PLAY 2 WIN 4 W.I.N. Hellas

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκαςπραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 17 Μαρτίουστον υπερσύγχρονο χώρο EUROHOOPSDOMEτο PLAY2 WIN4 W.I.N. Hellas- Celebrity BasketballGame, για την υποστήριξη της Μ.Κ.Ο. W.I.N. Hellas, με Μεγάλους Χορηγούςτο PEREUBUκαι τον ΟΠΑΠ.

Οι φίλοι της W.I.N. Hellas ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Project Manager Σαμάνθας Αποστολοπούλου και μαζεύτηκαν στην Κηφισιά για να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους και την αμέριστη στήριξή τους στην W.I.N. Hellas, τον κοινωφελή οργανισμό που ίδρυσε η Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, που εδώ και 13 συναπτά έτη δραστηριοποιείται με στόχο την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Η W.I.N. Hellas προσφέρει πολύπλευρη ψυχο-κοινωνική στήριξη σε όλες τις γυναίκες, ημεδαπές και αλλοδαπές, που βιώνουν οποιαδήποτε μορφή βίας στο οικογενειακό, εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον, μέσω του δικτύου των επιστημονικών της συνεργατών. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδαwww.winhellas.gr, στη σελίδα της W.I.N. Hellasστο fb, και στο Instagram.

Δημοφιλή και αγαπημένα ονόματα συμμετείχαν αφιλοκερδώς στον αγώνα που παρουσίασαν οι γνωστοί sportscasters Δημήτρης Χατζηγεωργίου και Βασίλης Σκουντής.Μεταξύ αυτών οι:

Βούκσεβιτς Ντούσαν, Βουρλιώτης Νίκος, Γαλακτερός Νάσος, Γκότσης Ηλίας, Γκρέκας Κώστας, Δημητρίου Στέλλα, Ευαγγελινού Κατερίνα, Ζάρα Ματίνα, Θάνου Νάταλι, Καραγκούνης Γιώργος, Κοκκινάκης Κώστας, Κολλιδά Βάσω, Κολιδά Ειρήνη, Μανίκας Γιώργος, Μενιδιάτης Χρήστος, Ναθαναήλ Αννίτα, Νεσχάν Μουλαζίμ, Νικοπολίδης Αντώνης, Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά, Παπαδάκου Μάντα, Παπαδόγαμβρος Γιώργος, Παπαδόπουλος Δημήτρης , Παπαδοπούλου Ειρήνη, Παπαλουκάς Θοδωρής, Παπανικολάου Δημήτρης, Πασχάλη Σόφη, Ραζνάτοβιτς Μίσκο, Σεϊταρίδης Γιούρκας, Σισέ Τζιμπρίλ, Σπαλιάρας Γιάννης, Στασινού - Νικοπολίδη Βάσω, Σωτηρίου Χρήστος, Τζόρτζεβιτς Πρέτραγκ, Τσιορλίδα Ευαγγελία, Φασούλα Μάσα, Φραγκολιάς Κώστας, Χανταμπάκης Στέλιος, Χολέβας Βλάσσης, Χρουσαλά Μαριέττα.

Προπονητής στην «Μπλε» ομάδα ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης με βοηθούς τον Χρήστο Χολίδη και Δημήτρη Γοβδελά (Χορηγός,MykonosInvestS.A.), ενώ της «Γαλάζιας» ομάδας ο Μπάνκι Λούκα (Προπονητής Α.Ε.Κ.) με βοηθούς προπονητή τους Κώστα Τσαρτσαρή και Μάκη Κουσαθανά (Μέγας Χορηγός, PERE UBU).

Για την ιστορία, την νίκη πήρε επάξια η «Μπλέ ομάδα» του Παναγιώτη Γιαννάκη, με τελικό σκορ 79-70.

Στις ομάδες απένειμαν αναμνηστικά μετάλλια οι Άννι Σκουρλέτητου ΟΠΑΠ (Μέγας Χορηγός), Μάκης Κουσαθανάς, Ιδιοκτήτης PEREUBU(Μέγας Χορηγός) και Μάντα Παπαδάκου (Πρόεδρος W.I.N. Hellas), ενώ η Σαμάνθα Αποστολοπούλουεκ μέρους της W.I.N. Hellasδώρισε υπογεγραμμένες φανέλες από όλους τους παίκτες στον Μάκη Κουσαθανά, ιδιοκτήτη του PEREUBU, στην Άννι Σκουρλέτη, του ΟΠΑΠ. και στον Θοδωρή Παπαλουκά του EUROHOOPS.

Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ προσέφερε στους συμμετέχοντες προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ Sweet& Balanceκαι σοκολάτες ΓΙΩΤΗΣ στο κοινό. Η SENCORπροσέφερε δροσιστικά smoothies, ενώ η Coca-ColaΤρία Έψιλον, νερά ΑΥΡΑ, αναψυκτικά και ενεργειακά ποτά.

Μεγάλοι Χορηγοί:

PERE UBU, ΟΠΑΠ

Χορηγοί:

ΑΣΦΑΛΕΙΑΙΜΙΝΕΤΤΑ, ΑΥΡΑ, BCA COLLEGE, ΓΙΩΤΗΣ, MYKONOS INVEST S.A., ΟΜΙΛΟΣΙΑΤΡΙΚΟΥΑΘΗΝΩΝ, G. PAPADOGAMVROS, SENCOR.

ΧορηγοίΕπικοινωνίας:

QUEEN.GR, MAD, SDNA, Papadakis Press.

Υποστηρικτές: EUROHOOPS DOME, GSA.

Πληροφορίες:

W.I.N. Hellas

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών. Προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας κ.α.), η W.I.N. HELLAS προσφέρει ψυχο - κοινωνική στήριξη στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια. Επιπλέον, παρέχει ψυχολογική στήριξη και νομική συμβουλευτική, μέσω εξειδικευμένων ψυχο - εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της πανελλαδικής γραμμής υποστήριξης γυναικών - θυμάτων βίας (210- 8996636).

Παράλληλα, η W.I.N. HELLAS βοηθάει τις γυναίκες που χρειάζονται φιλοξενία σε ξενώνες και νομική καθοδήγηση φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υποστηρικτικές δομές.

PERE UBU

«We fit so well together» το motto τους, αφού το Pere Restaurant - Bar και το Ubu Pure Food αλληλοσυμπληρώνονται σε πλήρη αρμονία και συνθέτουν μια 360⁰experience για κάθε στιγμή της ημέρας.

Στο πιο κεντρικό δρόμο της πιο funky γειτονιάς των Νοτίων Προαστίων κατάφερε να γίνει το απόλυτο all day destination spot.

Ένας χώρος µε µοναδικό design και φιλοξενία ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που έγινε talk of the town της Αθήνας για την easy going φιλοσοφία του, το upscale µενού του, τα εξαιρετικά cocktails του και τα φηµισµένα parties του.

feel the pereubu 360⁰experience

www.pereubu.gr

The website facebook pages : http://www.pereubu.gr/pere.html\

https://www.facebook.com/PERE.BAR.ROTISSERIE/

https://www.facebook.com/UBUpurefood/

Its Instagram pages :

pere_restaurant_bar

ubupurefood

ΟΠΑΠ

«Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1958 αποτελώντας την εθνική λοταρία της χώρας και εισήχθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών το 2001, κατέχοντας την αποκλειστική άδεια εκμετάλλευσης όλων των αριθμολαχείων (7 παιχνίδια), του αθλητικού στοιχηματισμού (4 παιχνίδια) και των ιπποδρομιών. Λειτουργεί, επίσης, αποκλειστικά τα Λαχεία και Σκρατς (Ξυστό) στην Ελλάδα μέσω μιας κοινοπραξίας (με ποσοστό 67%).»

Fb: ΟΠΑΠ Instagram: instaopap

ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ MINETTA

Η Μινέττα Ασφαλιστική διαχρονικά υποστηρίζει ό,τι αξίζει για το περιβάλλον, τον πολιτισμό και τον άνθρωπο.

Fb: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ

https://www.facebook.com/asfaleiai.minetta

Coca-ColaΤρία Έψιλον

Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Με σταθερή παρουσία εδώ και 29 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, εμφιαλώνεται από το 1989 στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ από το 2017 μας παρακινεί να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας στα πλαίσια της νέας του καμπάνιας «Φρόντισε την ΑΥΡΑ σου».

Fb: https://www.facebook.com/avrawater.gr/

Instagram: https://www.instagram.com/avrawater/

BCA

Το BCA, το οποίο ιδρύθηκε το 1971, είναι το παλαιότερο κολλέγιο στην Ελλάδα το οποίο κάλυψε το εκπαιδευτικό κενό που υπήρχε εκείνα τα χρόνια σε αναπτυσσόμενους τομείς με μεγάλη ζήτηση όπως ναυτιλιακά, οικονομία και διοίκηση, τουριστικές σπουδές και μηχανογράφηση. Ταυτόχρονα, το BCAήταν το πρώτο εκπαιδευτικό ίδρυμα με παραρτήματα σε Ελβετία και Ιταλία και ο πρώτος εκπαιδευτικός οργανισμός που εισήγαγε σπουδές άρρηκτα συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας με καθηγητές – επαγγελματίες του χώρου.

Facebook: https://www.facebook.com/bca.business.college/

@bcacollege

Instagram: https://www.instagram.com/bcacollege/?hl=el

@bcacollege

ΓΙΩΤΗΣ

Η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. είναι μία αμιγώς ελληνική οικογενειακή εταιρία, απόλυτα ταυτισμένη με την ιστορία και την εξέλιξη της ελληνικής διατροφής. Εδώ και 89 χρόνια καινοτομεί αδιάλειπτα δημιουργώντας πρωτοποριακά προϊόντα που διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους, την ευκολία στη χρήση και το σίγουρο αποτέλεσμα. Οι κυριότερες κατηγορίες προϊόντων της είναι: βρεφικές τροφές, άλευρα, υλικά μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, σοκολατοειδή, προϊόντα χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, προϊόντα υγιεινής διατροφής κτλ. Όλα αυτά τα χρόνια, η ποιότητα, η ασφάλεια, η καινοτομία, και η πρωτοπορία της εταιρίας ΓΙΩΤΗΣ την καθιστά ηγέτιδα στον κλάδο της Βιομηχανίας Τροφίμων στην Ελλάδα, ενώ διακρίνεται και για την επιτυχημένη εξαγωγική της δραστηριότητα στις 5 ηπείρους. Παράλληλα η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ είναι γνωστή για το κοινωνικό της έργο με κεντρικό πυλώνα τη στήριξη παιδιών, μητέρων και οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη.

https://www.facebook.com/jotis.gr/ - @jotis.gr

https://www.instagram.com/jotis/

Mykonos Invest S.A.

DEVELOPING PROJECTS…WITH A VISION!

Mykonos Invest S.A. is a real-estate development and construction company operating in Mykonos, Greece. Our mission is to develop for our clients top-quality properties in prime locations, following only the highest of standards in design and functionality. We undertake demanding vacation projects and offer them to you fully equipped and ready to live in from the very first day. For more information on Mykonos Invest or any of our projects under development feel free to contact us. (www.mykonoshouses.com - +302130313910)

website: www.mykonoshouses.com

hashtags: #MykonosHouses #mykonoshouses.com

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ιδρύθηκε το 1984, με στόχο να γίνει «καταλύτης» των εξελίξεων στο χώρο της υγείας, στη χώρα μας.

Με συνεχείς επενδύσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αποτελεί, σήμερα, το δυναμικότερο οργανισμό υγείας και πλέον αξιόπιστο πάροχο διαγνωστικών και νοσοκομειακών υπηρεσιών στη Ν.Α. Ευρώπη, εφάμιλλος αυτών της Δυτικής Ευρώπης και των ΗΠΑ.

Fb: @IatrikoKentroAthinwn

Instagram :Iatriko.gr

ΠΑΠΑΔΟΓΑΜΒΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γνήσιος πρεσβευτής και οπαδός της ιταλικής μόδας ,σπούδασε στην Αθήνα και το Μιλάνο. Επιστρέφοντας άνοιξε το δικό του ατελιέ στην Κηφισιά και από τότε βάλθηκε με πείσμα να ντύνει τους άνδρες.

Facebook: Papadogamvros

Instagram: Papdogamvros

SENCOR

Η SENCORείναι εταιρία ηλεκτρικών και ηεκτρονικών προϊόντων, η οποία ιδρύθηκε στην Ιαπωνία στα τέλη της δεκαετίας του 1960. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, η SENCORεξαγοράστηκε από τον Τσέχικο Όμιλο FASTκαι η γκάμα των προϊόντων επεκτάθηκε σημαντικά. Η SENCORείναι ένα brandπου συνδέει την ιαπωνική παράδοση στην τεχνολογία αιχμής με τις σύγχρονες τάσεις ενός άνετου τρόπου ζωής. Η γκάμα προϊόντων της SENCORπεριλαμβάνει είδη σπιτιού και μικροσυσκευές, προϊόντα εικόνας και ήχου, προϊόντα προσωπικής φροντίδας, είδη ταξιδιού και camping, καθώς και προϊόντα ψύξης και θέρμανσης. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του brandSENCORστην Ελλάδα είναι η Globalsat. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να βρείτε στο www.globalsat.gκαθώς και στο www.sencor.com.gr

https://www.facebook.com/sencor.gr/?epa=SEARCH_BOX