Toys for Boys !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Toys for Boys !!!

Γιατί και οι άντρες θέλουν τα παιχνίδια τους !!!

Μου θύμισε λίγο μια εκπομπή από το παρελθόν που λεγόταν "Πες το και θα γίνει" και κάπως έτσι έγινε και η χθεσινή συνάντηση.

Όλα ξεκίνησαν όταν με πήρε τηλέφωνο ο Mladen για να κανονίσει μια "έκπληξη" που ήθελε για τους συμπαίχτες του μετά από κουβέντα και ιδέα που είχε ο David για να παίζανε παρέα όλοι μαζί Ps vita της Sony Playstation.

Και κάπως έτσι μου είπε εσύ που τους ξέρεις όλους πως μπορούμε να οργανώσουμε να μας δώσουν μερικά PsVita κλπ.

Και έτσι ρώτησα τον μικρό μου φίλο τον Στέφανο που γνωρίζοντας ότι ο dad του έχει την εταιρεία Tele unicom και είχε σχέση με την κινητή τηλεφωνία της Sony. Μιλώντας λοιπόν με τον Στέφανο που είναι και δεινός Παναθηναϊκός αλλά και παίζει στους εφήβους μπασκετάκι ( και μου έχει υποσχεθεί να γίνω μάνατζερ του .. δεν ξεχνώ.. ) , μου είπε πως εννοείται και θα το κανόνιζε και έτσι το επόμενο πρωί και ήταν και νωρίς με πήρε ο Θεός Κύριος Βασίλης Παπαδόπουλος τηλέφωνο και με λίγο υπομονή τα κανονίσαμε όλα.

Μου έστειλαν αρχικά 12 κονσόλες και μετά επενέβησαν οι "Μάγοι των Χριστουγέννων" για να αποκτηθούν και οι υπόλοιπες 12 .. μιας κ 4 άτομα στην ομάδα είδη είχαν την κονσόλα.

Έτσι λοιπόν κανονίσαμε να βρεθούμε στην Γλυφάδα και συγκεκριμένα στο Hama για Dinner για να αποκτήσουν η πρώτη 12αδα τα πρόωρα Χριστουγεννιάτικα δωράκια τους και εις αναμονή για την επόμενη φουρνιά.. που βρέθηκαν αν κ ήταν out of stock έγινε μαγική συσσώρευση.

Όλοι τους ήταν με ενα χαμόγελο χαράς για το νέο παιχνίδι τους αλλά και για το μοναδικό φαγητό του Hama, αλλά ειδικά ο Marcus Berg που κάθε φορά που ανεβάζω φωτογραφίες στο instagram από το Hama μου λέει πως θέλει να φάει το τηλέφωνο του και για αυτό με έβαλε να του παραγγείλω τα πάντα που παίρνουμε κάθε φορά και όχι μόνο αυτό αλλά πήρε και take away μαζί του για την θεά γυναίκα του την Josephine.