Game changers παράδειγμα προς μίμηση ..

Game changers παράδειγμα προς μίμηση ..

Χθες το απόγευμα ήμουν καλεσμένη στην Μεγάλη Βρετανία για το Game Changer event που θα μιλούσε ο πολύ καλός μου φίλος και κορυφαίος Μπασκετικός ατζέντης ανά τον κόσμο, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Την ώρα που πήγαμε μιλούσε ο Ασημένιος Ολυμπιονίκης μας Σπύρος Γιαννιώτης και αμέσως μετά ο Μίσκο με θέμα : The Importance of Agents for the Athlete and the Game. Έκανα Live feed από το Facebook μου και μπορείτε να δείτε εκεί όλη την 15 λέπτη κουβέντα.

Αμέσως μετά τα καμάρια της Εθνικής μας του 1987 μετά από 30 χρόνια ανέβηκαν στο βάθρο για μια πολύ όμορφη κουβέντα που κάναν μαζί με τον Συγγραφέα και Δημοσιογράφο Κύριο Μένιο Σακελλαρόπουλο και Κύριο Γιάννη Φιλέρη που δεν σταματήσαν να βομβαρδίζουν με ερωτήσεις τους Θρύλους του 87, τον Παναγιώτη Φασούλα, Παναγιώτη Γιαννάκη και Νίκο Φιλίππου. Η μπάλα που κρατάω στην φωτογραφία είναι με όλες τις υπογραφές η νικητήρια μπάλα του 87 και έχει τεράστια αξία ειδικά για τον Κύριο Σακελλαρόπουλο που δεσμεύτηκε να την επιστρέψει πίσω μόλις η τωρινή Εθνική κερδίσει το Euro Basket.

Το 1987 το θυμάμαι σαν σήμερα, ήμουν 14 χρονών και έτρεξα με τα αδέρφια μου και την παρέα μας με το που κέρδισε η Ελλάδα στην Κηφισιά στον Τροχονόμο και πανηγυρίζαμε με απέραντη περηφάνια.