To NBA All Star Game 2018 με τα δικά μου μάτια...

To NBA All Star Game 2018 με τα δικά μου μάτια...

Mια μαγική εμπειρία ήταν και το φετινό ΝΒΑ All Star Game 2018 που έγινε σχεδόν πριν ένα μήνα στο Λος Άντζελες στην Αμερική. 

Μια μπασκετική μαγική εμπειρία ήταν και αυτή!!!

Είχα το προνόμιο να είμαι καλεσμένη σε διάφορα πάρτι και events που έγιναν αλλά και να μπορώ να ζήσω όλη αυτή τη φαντασμαγορική μπασκετική εμπειρία από κοντά.

Να σας πω βέβαια, πως είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά και να φωτογραφηθώ αλλά και να μπορώ να μιλήσω με τον Justin Bieber, Jammie Fox και άλλους πολλούς πραγματικούς celebs και δεν πήγα ..

Θα σας πω εν τάχει μερικές εμπειρίες που έζησα όμως,, στο πρώτο πάρτι που με είχαν καλέσει ήμουν με τον Kevin Love και κάναμε catch up, είχα να τον δω από όταν έπαιξαν οι Minessota Timperwolves ( εποχή Πέκοβιτς ), στο Λονδίνο με τους La Lakers και στο Παρίσι με τους New York Knicks όπου είχαμε βγει όλοι παρέα μετά τον αγώνα τους.

Στο δείπνο κάτσαμε παρέα με τον Κροάτη Dario Saric που τον είχα γνωρίσει πριν μερικά χρόνια στην Σερβία στο φιλανθρωπικό αγώνα για τα 20 χρόνια της Beobasket, και όπου όταν ανέβασα στο www.instagram.com/majenco φωτογραφία του άρχισαν διάφοροι φίλοι Κροάτες να μου στέλνουν μηνύματα για αυτόν και μέσα σε αυτούς ήταν και αγαπημένος σε όλους Ντάνιελ Πράνιτς που μας πήρε Face time για να μιλήσει με τον Κροάτη φίλο του.

Με το που έφτασα στο Staples Center, Backstage ο πρώτος αθλητής που συνάντησα ήταν ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο όπου χαιρετηθήκαμε πολύ γρήγορα μιας και τους είχαν όλους μαζεμένους για να τους βγάλουν στο παρκέ για να κάνουν πρόβες για την έναρξη. Αφού είδα τον Γιάννη και όλους τους υπόλοιπους βγήκα και εγώ στο παρκέ είδα τις πρόβες ξανά είδα τον Γιάννη και όλους .. έχω ανεβάσει σχετικά βιντεάκια από live που έκανα τόσο στο facebook όσο και στο insta.

Ο πρώτος φίλος από τα παλιά που χάρηκα πολύ που είδα ήταν ο Βραζιλιάνος άσος Tiago Splitter. Είδα όλη την προθέρμανση με όλα τα μπασκετικά αστέρια στην κυριολεξία σε απόσταση αναπνοής από εμένα. Γνώρισα τον Common που είναι είδωλο κανονικά και ήταν και υποψήφιος για όσκαρ καλύτερου τραγουδιού φέτος, μου ζήτησε ο Μάριο Λόπεζ ( saved by the bell , παιδικό μου είδωλο ) , να τον φωτογραφίσω με το κινητό του και παράλληλα τον τράβαγα βιντεάκι με το δικό μου το έχω ανεβάσει, είδα από μακριά τον Τζάκ Νίκολσον και πάρα μα παρά πολλούς αστέρες τραγουδιστές ηθοποιούς και άλλες προσωπικότητες και ήταν As real as it gets.

Να είμαστε καλά του χρόνου να ζήσουμε την All star game 2019 εμπειρία στην πόλη του Τζόρνταν, το Charlotte, όπου εκεί βρίσκεται και ο δικός μας Mike Batiste και θα είναι ακόμα πιο όμορφη η εμπειρία αυτή.