Dominique Wilkins The Living Legend !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Dominique Wilkins The Living Legend !!!

Happy birthday Legendary Dominique Wilkins !!!

Πριν λίγο μήνες και συγκεκριμένα στο τέλος Οκτωβρίου ο υπέρτατος Dominique Wilkins βρέθηκε στο Τορόντο του Καναδά μιας και είναι πλέον Commentator of Fox Sport South for the Atlanta Hawks και υπήρχε αγώνας μεταξύ Toronto Raptors vs Atlanta Hawks.

Εκεί βρέθηκαν ο George Papadakos μαζί με την κολλητή μου την Μάντα και το ανερχόμενο μπασκετικό αστέρι τον γιό τους Τζώννυ.

Μόλις αντίκρισαν τον Ντόμινικ ο Τζώρτζ γύρισε και είπε στην Μάντα στα Ελληνικά έπαιζε στον Παναθηναϊκό και είναι από τα μεγαλύτερα αστέρια που έχουν περάσει. Η Μάντα καθώς προσπαθούσε να εξηγήσει στον γιό της την ιστορία του Ντόμινικ στα Ελληνικά .. εκείνος την άκουσε και γύρισε και τις είπε Τι ομάδα είστε Παναθηναϊκός η Ολυμπιακός? Γέλασαν και αναγνώρισε τον Τζώρτζ και αφού άρχισαν να μιλάνε για τα διάφορα δικά τους, άρχισε να μιλάει με την Μάντα και αφού του είπε για το έργο μας στην W.I.N. Hellas και με το που του είπε με την βοήθεια της Σαμάνθας.. γύρισε και τις είπε : "Ah Samantha !!! give her My Love !!!

Εννοείτε πως έλιωσα με το που με πήραν και μου το είπαν και θυμήθηκα την πρώτη φορά που τον γνώρισα το 1995 ήταν εκτός γηπέδου στην Κηφισιά στο Κοσμηματοπωλείο του πολύ καλού μου φίλου του Δημήτρη Γεωργαντά όπου είχε πάει να αγοράσει έναν χρυσό κρίκο σκουλαρίκι για τα αυτιά και μόλις το αγόρασε μου έδωσε ο Ντόμινικ το ένα για εμένα και το άλλο το κράτησε για εκείνον. Εννοείται το έχω ακόμα σαν κειμήλιο.

Σήμερα ο Θρύλος του Μπάσκετ που έγραψε τεράστια ιστορία στον Παναθηναϊκό μας έχει τα γενέθλια του και γιορτάζοντας τα 55 του, θέλω να του ευχηθώ ότι καλύτερο. !!!!