O Marcus Berg ανυπομονεί να γυρίσει ..

O Marcus Berg ανυπομονεί να γυρίσει ..

Τόσο στο σπίτι όσο και στο γήπεδο !!!

O Marcus ανυπομονεί να γυρίσει τόσο στο σπίτι του όσο και στο γήπεδο.

Εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται στο Υγεία όπου θα βγεί πρώτα ο Θεός την Δευτέρα. Χθες πήγα και τον επισκέφτηκα δύο φορές μια το πρωί και μια το απόγευμα. Αν και διατηρεί το χιούμορ του δεν βλέπει την ώρα να γυρίσει πίσω στην προπόνηση και ειδικότερα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι νοσηλευτές του έχουν ζωγραφίσει ένα τριφύλλι πάνω στο χέρι του εκεί που είναι ο ορός και έκανα cross check με όλους ότι ήταν Παναθηναϊκοί για να είμαι 100% σίγουρη πως βρίσκεται σε καλά χέρια.

Το πρωί μου είχε ζητήσει η Josefine να παω να τον δω και να του πάω φαγητό και να του κάνω παρέα μιας και είχε τρεχάματα με τα αγγελούδια της αλλά και με τους συγγενείς και φίλους τους που φιλοξενούσαν σπίτι και έτσι έκανα ένα pit stop στο αγαπημένο μου Il Salumaio στην Κηφισιά για να του πάρω το gluten free lunch μιας και έχει μεγάλη ευαισθησία με το στομάχι του ( αυτό το έχουμε κοινό και οι δύο μας).

Κατά ενθουσιάστηκε με το φαγητό και του υποσχέθηκα πως θα του ξανά πήγαινα αργότερα όταν θα πέρναγα να πάρω την Josefine για το γήπεδο. Και έτσι και έγινε και το κατά χάρηκε ξανά. Φεύγοντας από το νοσοκομείο μου έδωσε ένα σακουλάκι με Σουηδικές καραμέλες για να δώσω στον συμπαίχτη του τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο και έτσι και έκανα, και ο Άλεξ μετά τον αγώνα πήγε να τον δει και να του κάνει παρέα.