Όλος ο μπασκετικός πλανήτης καμαρώνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και λογικό είναι ..

Όλος ο μπασκετικός πλανήτης καμαρώνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και λογικό είναι ..

Η αγάπη που έχω για το μπάσκετ έχει ξεκινήσει από όταν ήμουν πολύ μικρή. Θυμάμαι το 1987, όταν ήμουν μόλις 14 χρονών, που πανηγύριζα την νίκη του Ευρωπαϊκού με τον υπέρτατο τότε Νίκο Γκάλη που είχε βγεί MVP βάζοντας 37 πόντους. Θυμάμαι τρέχαμε με τα αδέρφια μου και την παρέα μας στην πλατεία της Κηφισιάς και ουρλιάζαμε στους δρόμους από χαρά και ευτυχία νιώθοντας απέραντη υπερηφάνεια. Αυτό το συναίσθημα ένιωθα πάντα σε κάθε κούπα, πρωτάθλημα αλλά και Ευρωπαϊκό που σηκώναμε με την ομάδα μου.

Φέτος είχα την χαρά και περηφάνια να το ζήσω από κοντά και να νιώθω απόλυτη περηφάνια και συγκίνηση βλέποντας τον δικό μας Γιάννη στο παρκέ του NBA All Star μαζί με όλους τους τιτανομέγιστες εντός και εκτός παρκέ γιατί ήταν όλοι εκεί τόσο ο Shaquille O'neal και ο Magic Johnson αλλά και ο Lebron James, Stephen Curry, James Harden, Kevin Durant, Paul George, DeAndre Jordan και όλοι οι υπόλοιποι. Το να βρίσκεται εκεί με όλους αυτούς τους Living Legends να τον χειροκροτούν από την Beyonce, Jay Z, Michael Douglas, Anthony Anderson, The Roots, και όλοι οι δεκάδες celebs και να φωνάζουν The Greek Freak , αυτό μου είχε μείνει και από την επίσκεψη του Barak Obama στην Ελλάδα που έδωσε έμφαση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο το καμάρι μας.

Τον Γιάννη τον γνώρισα πριν άπειρα χρόνια από τον αδερφό του τον Θανάση που του έχω απίστευτη συμπάθεια, και αυτό που έχω να πώ για όλη την οικογένεια του και από την θεά μητέρα τους πως έχουν όλοι τους ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και είναι όλοι τους πολύ ταπεινοί και χαμηλών τόνων άνθρωποι.

Την Παρασκευή τον είδα για πολύ λίγο από κοντά και βγάλαμε μαζί την φωτογραφία που βλέπεται και την Κυριακή τον θαύμαζα και τον χειροκροτούσα για όλα του τα επιτεύγματα από τό ότι η φανέλα του είχε γίνει Sold out σε όλη την Νέα Ορλεάνη και όχι μόνο, στο ότι αν και 22 χρονών συμμετέχει ως βασικός παίχτης στην πεντάδα των Μιλγουοκι Μπακς, αλλά που έσπασε την πρωτιά της ιστορίας του NBA All Star 2017 ως ο πιο νεαρός σε ηλικία στο να ξεκινήσει βασική πεντάδα στην ομάδα της Ανατολής, πετυχαίνοντας να είναι ο πρώτος σκόρερ με 30 πόντους , 6 ριμπάουντ και 3 κοψίματα μέσα σε 22 λεπτά αγώνα.

Οι επιδόσεις του είναι ολοένα και ανοδικές μέχρι πρότινος που σκόραρε 41 πόντους και δημιουργώντας ατομικά ρεκόρ συνεχώς.

Γνώρισα αλλά και είδα πολύ μπασκετόκοσμο και celebs αλλά να είμαι ειλικρινής η χαρά που είχα για τον Γιάννη δεν συγκρινόταν.

Γνώρισα τον Young Dylan που είναι ο μελλοντικός Justin Bieber σε Rap να μου το θυμηθείτε αυτό, βγάλαμε και βιντεάκι μαζί κ φωτογραφίες γνώρισα τον πατέρα του και τον συγχάρηκα για όλα που έχει κάνει για τον ταλαντούχο 7 χρονο γιο του. Είναι αρκετά συχνά καλεσμένος στην εκπομπή της θεάς μου Ellen DeGeneres αλλά συχνάζει και με τον Drake αλλά και με όλους τους NBAers.

Συναντήθηκα με την φιλενάδα μου την Cassy Athena που είναι η αγαπημένη φωτογράφος όλου του NBA.

Χάρηκα πολύ που συνάντησα back 2 back στην 2η All Star ΝΒΑ εμπειρία μου, τον αγαπητό σε όλους Κύριο Βασίλη Σκουντή, γιατί σε αυτήν την εμπειρία μεσολάβησε για να μου κανονίσει να μπορώ να είμαι εκεί έχοντας Διαπίστευση για το γήπεδο να είναι καλά η DPG & το Queen.gr.

Με τον Magic Johnson νιώθω πλέον άλλη οικειότητα μιας και τον είχα γνωρίσει πέρσι στο Τορόντο, φέτος στην Νέα Ορλεάνη ( θα σας πω σε επόμενο ποστ πιο πολλά), και δώσαμε ραντεβού στο επόμενο All Star Game 2018 στο Λος Άντζελες.

Έκαστος στο είδος τους οι : Jordan, Shaq, Magic, Kobe, Lebron , Curry αλλά να μου το θυμηθείται The Greek Freak is here to make his own history and everyone will be talking in the same way for all those Living Legends as for our own GREEK Pride and Joy ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ.