All Star 2017 the 18th annual NBA Legends Brunch

All Star 2017 the 18th annual NBA Legends Brunch

Πρόσφατα βρισκόμουν στην Νέα Ορλεάνη και συγκεκριμένα στο NBA All Star game 2017. Όπως και πέρσι στο Τορόντο έτσι και φέτος ο πολύ καλός μου φίλος ο Eddy Johnson μου εξασφάλισε δύο προσκλήσεις για το παραμυθένιο NBA LEGENDS BRUNCH. Είναι στην κυριολεξία απίστευτα δύσκολο να είσαι καλεσμένος σε τέτοιο event πιο εύκολα μπορείς να βρεις πρόσκληση για τα Oscar παρά στο συγκεκριμένο που είναι και full security.

Πέρσι αν θυμόσαστε είχα γνωρίσει τον Magic Johnson, Nash, Oscar Robertson, και πάρα πολλούς άλλους ζωντανούς θρύλους που έχουν αφήσει την εποχή τους.

Φέτος αρχικά πριν φτάσουμε στην ημέρα του 18th annual NBA Legends Brunch, η παιδική μου φίλη η Έλλη που είναι από την Νέα Ορλεάνη, ( θα σας μιλήσω σε επόμενο ποστ για την απίστευτη Πόλη αυτή), μας πήγε στο εστιατόριο του Top Celebrity Chef Emerils, όπου τον παρακολουθώ χρόνια στις διάφορες μαγειρικές εκπομπές.

Εκεί συναντηθήκαμε αρχικά με τον ΘΕΟ Magic Johnson όπου με θυμόταν και ήταν πάρα πολύ φιλικός και πρόσχαρος με όλο τον κόσμο τόσο αυτός όσο και η γυναίκα του. Βγάλαμε φωτογραφίες και δώσαμε ραντεβού στο All star game 2018 που θα γίνει στο Λος Άντζελες.

Και έφτασε η μέρα που πήγαμε στισ 10 το πρωί στο NBA Legends Brunch, ως παλιά ήξερα τι θα αντιμετώπιζα, η Μιράντα έπαθε σοκ με την οργάνωση και που είδε όλους τους ζωντανούς θρύλους μαζεμένους σε έναν χώρο μαζί αφού την ρώτησαν στην ροτόντα που καθόμασταν πως βρήκαμε προσκλήσεις γιατί δεν γίνεται με τίποτα να μπει εκεί πέρα κάποιος εκτός του μπασκετικού κυκλώματος και τότε συνειδητοποίησε πως δύσκολο ήταν να τις βρώ γιατί μέχρι τότε την πείραζα και τις έλεγα κάνε τον Σταυρό σου που σου βρήκα και με κοίταγε με απορία μη ξέροντας τι ήταν αυτό που θα την πήγαινα.

Ο Host ήταν ο Ernie Johnson και όπως πάντα ο λόγος του ήταν πολύ συγκινητικός. Έναν Special guest για ένα πολύ Special Appearance έκανε ο μοναδικός κωμικός ηθοποιός ο Anthony Anderson που πρωταγωνιστεί στην σειρά Blakish και πρέπει να την δείτε οπωσδήποτε. Το Welcome το έκανε ο Commissioner του National Basketball Association, ο Adam Silver.

Τιμήσαν την επέτειο των 25 χρόνων ΝΒΑ Retired Players Association, τον David Bing, Archie Clark, Dave Cowens, Dave DeBrusschere & τον Oscar Robertson που είχα την τιμή να τον δω και να τον γνωρίσω από κοντά πέρσι στο Τορόντο δύο φορές.

Δώσανε το βραβείο Humanitarian of the year στον David Robertson , και το Community Ambassador of the year στον Grant Hill.

Γνώρισα από κοντά πολλούς ακόμα αλλά και στις φωτογραφίες πιο πάνω βλέπεται τους Dale Davis, Dikembe Mutombo , όπου στον συγκεκριμένο είχαν πέσει όλοι πάνω του για φώτο, και εγώ ώς παλιά είπα στην Μιράντα θα τον πετύχουμε οσονούπω στο μπουφέ θα γελάσεις πολύ μαζί του έχει απίστευτη χροιά φωνής και θα βγάλουμε φώτο μαζί του εκεί έτσι έκανα και πέρσι και έτσι ακριβώς έγινε και φέτος.

Βγάλαμε φώτο και γνωρίσαμε από κοντά τον Reverent Jessie Jackson ο οποίος έβγαλε έναν πολύ συγκινητικό λόγο.

Η όλη εμπειρία ήταν μοναδική και εννοείται πως ήταν εκεί πάλι ο Θεός μας ο Magic Johnson.

Σύντομα σε επόμενο ποστ θα σας πω και άλλες λεπτομέρειες για την εμπειρία μας αυτή.