Όλη η αλήθεια για τον Γιούρκα & την Θέλξη ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Όλη η αλήθεια για τον Γιούρκα & την Θέλξη ..

Είναι αστείο το ότι υπάρχει κόσμος που ξυπνάει το πρωί και λέει τι να γράψω .. τι να γράψω .. Ας γράψω ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας για να πουλήσει και δεν πάνε να κόψουν όλοι τον λαιμό τους χωρίς να ξέρουν αν θίγουν ανθρώπους και καταστάσεις. Και όμως είναι πολύ άδικο το ¨σύστημα¨ αυτό του κιτρινισμού που όχι μόνο βγάζουν φήμες αλλά αναμεταδίδονται σε χρόνο ντε τέ από όλα τα ΜΜΕ. 

Εκτός από τον Γιούρκα, την Θέλξη και την ανύπαρκτη σχέση για την οποία κυκλοφορεί και για άλλον έναν αθλητή υπάρχει μία τρελή φήμη που ενώ δεν λένε το όνομά του αφήνουν να εννοηθούν διάφορα σενάρια που ούτε ο Σπίλμπεργκ να τα έγραφε κατευθείαν για όσκαρ θα πήγαινε. 
Για να μπω στο θέμα λοιπόν επειδή και ο Γιούρκας αλλά και η Θέλξη είναι πολύ καλοί φίλοι μου, το στόρι το περιβόητο έχει ως εξής: Την πρώτη φορά που, τυχαία γνωριστήκαν, ήταν σε νυχτερινή τους έξοδο που ο τότε φίλος της Θέλξης, ιδιοκτήτης του μαγαζιού, ζήτησε στον Γιούρκα να κάτσουν παρέα στο τραπέζι του. 

Πέρασε πολύς καιρός από τότε και πέρσι τον Σεπτέμβριο οργάνωσα για τον W.I.N. HELLAS την έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Τσουρή.  Ο Γιούρκας έχει στηρίξει όλα τα φιλανθρωπικά event και έχει και ο ίδιος συμμετάσχει στο ημερολόγιο το περσινό που φωτογραφήθηκε με την Έρρικα Πρεζεράκου, (όπου του χρεώσαν και αυτήν την κοπέλα από το πουθενά επειδή στηρίξαν μαζί τον σκοπό αυτό. Δηλαδή με αυτήν την λογική, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε σχέση με την Αθίγκανη, ο Φώτης τα έχει με την Μαρία, ο Ζήκος με την Ναταλία, η Σίσσυ με τον Νίνη, ο Λέτο με την Δούκισσα και πάει λέγοντας).Ασφαλώς πρέπει να έχει κάποιος πολύ χαμηλό IQ για να πιστέψει κάτι τέτοιο. Στο δια ταύτα λοιπόν και στην έκθεση της Μαρίας Τσουρή, όπου είχα πάει με τον Γιούρκα, μια φίλη μας, την Ελεονώρα, και κάτσαμε όλοι μαζί παρέα. Στην εκδήλωση είχαμε καλέσει πολλούς αθλητές, τραγουδιστές και διάφορο κόσμο από τα ΜΜΕ. Εννοείται πως με είχε τιμήσει και η Θέλξη γιατί στηρίζει και εκείνη της κακοποιημένες γυναίκες, και εννοείται πως έκατσε μαζί μας.Με τον Γιούρκα εδώ και δύο χρόνια γυρνάμε και βλέπουμε πολλές παραστάσεις στο θέατρο όποτε έχει ελεύθερο χρόνο. Αλλά και με την Θέλξη έχω πάει να δω δύο παραστάσεις. Έτυχε να είναι ημέρα Κυριακή και να μου έχει πει ο Γιούρκας να κανονίσω να πάμε να δούμε τον Σεφερλή που ήταν η τελευταία παράσταση. Την ίδια μέρα είχε ανέβει η Θέλξη σπίτι μου και πήγαμε για καφέ. Εντελώς τυχαία την πήρανε να κανονίσει εισιτήρια που θα πήγαινε με παρέα δική της στο Θέατρο και έπαθα σοκ γιατί είχα ξεχάσει να βγάλω εισιτήρια και τις ζήτησα να μου κρατήσει άλλα δύο για εμένα.Δώσαμε ραντεβού εκεί. Πήγα με τον Γιούρκα και μαζί.  Με την Θέλξη και την παρέα της, κάτσαμε μαζί.Βγαίνοντας, να σου οι φωτογράφοι, λες και θα έβγαζαν λαβράκι, ανύπαρκτο εννοείται μιας και είπαμε καληνύχτα στην Θέλξη και τους υπόλοιπους και πήγαμε για δείπνο. Άντε να έχουν συναντηθεί άλλες 2 φορές στα γενέθλια μου στο Ακρωτήρι που δεν θυμάμαι αν είδε ο ένας τον άλλον και άλλες μία ή δύο φορές πάλι σε δείπνο με παρέα σε event που είχα διοργανώσει. 

Ο Γιούρκας αλλά και η Θέλξη από τη μία γελάνε με αυτά όλα και από την άλλη δεν κάνουν καθόλου κέφι να γίνεται αναπαραγωγή ψευδών καταστάσεων που αφορούν,  έτερων εκάτερων και τους δύο χώρια αλλά και μαζί. Και μου ζήτησαν να το γνωστοποιήσω σε όλους αυτούς τους καλοθελητές. By the way η Θέλξη είναι μόνη κατ' επιλογή, έχει βάλει προτεραιότητα την δουλειά στο Romeo που δεν πέφτει καρφίτσα και παράλληλα κάνει τις διακοπές της. Ο Γιούρκας κάνει διπλές προπονήσεις σχεδόν καθημερινά και στον ελεύθερο του χρόνο βρίσκεται στο Moma, το εστιατόριο του στο Μοναστηράκι που είναι ένα πάρα πολύ ωραίο κουτούκι, γραφικό, με πολύ ωραία θέα στην Ακρόπολη και την παλιά αγορά και έχει υπέροχο μενού. 
Είναι μόνος του στη ζωή κατ´ επιλογήν γιατί δεν έχει βρει κάποια να τον κρατήσει ακόμα, γι' αυτό κορίτσια λυσσάξτε να πάτε να τον βρείτε .. 

Έχουμε πει με τον Γιούρκα να πάμε να δούμε θέατρο μέσα στις επόμενες μέρες και αν παίζει Σεφερλή, τότε Θέλξη ετοιμάσου να πάμε για τύπου reunion .. και εννοείται πρέπει να πάμε παρέα στο Moma να τον τιμήσουμε..  Υ.Γ. 

Είναι πολύ άσχημο να αναπαράγεις κουτσομπολιά υπαρκτά και ανύπαρκτα. Καλό είναι ο καθένας να κοιτάει την δουλεία του και να προσπαθεί κάθε μέρα να προσφέρει καλό στους συνανθρώπους του. Να έχουμε όλοι θετική ενέργεια και να μην κάνουμε εικασίες και να βγάζουμε δικά μας συμπεράσματα.

 

μμ