Sam & Sam Exclusive from Brazil !!!!

Sam & Sam Exclusive from Brazil !!!!

Αμέσως μετά τον αγώνα .. 

Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε από το κινητό του πολυαγαπημένου Βραζιλιάνου φίλου μου, του Ροντρίγκο που έχει ψυχή Ελληνάρα και είναι άρρωστος με την μπάλα την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Έτσι λοιπόν μιας και ασχολείται ενεργά στο Μουντιάλ, ήταν πάνω στο γήπεδο στην Arena Castelao κάνοντας διάφορες αναρτήσεις από την μπάλα μέχρι τα πάντα όλα που βάζει σε όλους τους αγώνες.. Ήταν ο 12ος μας παίκτης σήμερα μέχρι κι Gilberto Silva τον αποθέωσε στην insta picture που έβαλε και την τσίμπησα με πολύ αγάπη για να την μοιραστώ μαζί σας κατευθείαν από τα αποδυτήρια με τους δύο σκόρερ της βραδιάς τους δύο ΣΑΜ !!! Ο Ανδρέας Σάμαρης και ο Γιώργος Σαμαράς που βάλανε το χαμόγελο σε όλη την Ελλάδα ανεβάζοντας την αδρεναλίνη όλων στα ύψη και ακούγoντας σε κάθε γειτονιά από τα μπαλκόνια άπαντες να φωνάζουν ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛ !!!!

Ελλαδάρα πάμε γερά να κάνουμε την επετειακή νίκη των 10 χρόνων !!!

Όπως και να έχει είμαι πολύ περήφανη και σίγουρη πως μπορούμε να σηκώσουμε και αυτή την κούπα αρκεί να το πιστέψουμε και να βάλουμε όλοι την θετική μας ενέργεια σαν μια γροθιά όλοι ενωμένοι.

Vamos HELLAS !!!