Σαν τα Ελληνικά Σαββατόβραδα δεν έχει πουθενά .-

Σαν τα Ελληνικά Σαββατόβραδα δεν έχει πουθενά .-

Φωτιά στα Σαββατόβραδα .. 

Από μικρή μου άρεσε η ποιοτική Ελληνική μουσική μεγαλώνοντας με ακούσματα του μοναδικού Γιάννη Πάριου, Σταμάτη Κόκκοτα, Γιάννη Πουλόπουλου, Τόλη Βοσκόπουλου, Λεπά, Μαρινέλλα, Αλέκα Κανελίδου, Άλκηστη, Γαλάνη, Χαρούλα και όλες τις μεγάλες κυρίες του μουσικού πενταγράμμου καταλλήγωντας στην μοναδική Άννα Βίσση, Αντώνη Ρέμο, Σάκη Ρουβά, Καίτη Γαρμπή, Νατάσσα και πλέον στον αγαπημένο μου ταλαντούχο Γιώργο Σαμπάνη.

Η νεολαία του σήμερα δεν έχει ζήσει τι σημαίνει ποιοτικά Μπουζούκια, ποιοτικά ξενύχτια, να τραγουδάνε και να θαυμάζεις και να χειροκροτάς από την καρδιά σου ζώντας τον κάθε στίχο του κάθε ποιοτικού τραγουδιού.

Αυτό μπορείς πλέον να το απολαύσεις σε άπειρο ελάχιστες Αθηναϊκές πίστες και μια από αυτές είναι 100% η Ιερά Οδός έχοντας το Ιερό Τέρας ( με την καλή έννοια) της μουσικής τον τεράστιο και πολύ αγαπημένο μου Γιάννη Πάριο.

( την ερχόμενη Κυριακή 27 Μαρτίου είναι το closing night / απόγευμα στην κυριολεξία που και αυτή η καινοτομία του απογευματινού είναι απίστευτα μοναδική εμπειρία και μην σας πω πως την προτιμώ και από τα βραδινά ξενύχτια)

Το Σάββατο που μας πέρασε οργάνωσα μια πολύ κεφάτη και όμορφη παρέα για να πάμε να απολαύσουμε το είδωλο μου. Μαζί με τις κολλητές μου την Μιράντα, την Ελεονώρα, και την Γιώτα βρεθήκαμε με την Βάνα τον Νίκο και την καλλονή γυναίκα του την Όλγα αλλά και τον γλυκύτατο μπαμπά της τον Κύριο Μάνο που έχει στον Χολαργό το Manos coiffure αλλά και την αριστοκρατική Κυρία των λουλουδιών την μοναδική Βάλλια Πετρίδη που εδώ και 40 χρόνια είναι η Βασίλισσα των λουλουδιών και θα σας μιλήσω ειδικότερα σε άλλο ποστάρισμα που θα κάνω, καθώς επίσης η παρέα μας μεγάλωνε και ήταν σαν να παίζαμε μουσικές καρέκλες μιας και κάθε λίγο και λιγάκι ζητάγαμε να μας προσθέσουν και άλλες.

Είχα υποσχεθεί από καιρό στην φιλενάδα μου την Γιώτα να την πάω στον Σάκη και έτσι μόλις τελειώσαμε το πρόγραμμα του μοναδικού Γιάννη Πάριου πεταχτήκαμε λίγο πιο δίπλα στον Σάκη και την πήγα κατευθείαν στα καμαρίνια για να της τον γνωρίσω. Ο Σάκης όπως πάντα θεός πραγματικά τον βλέπεις και λες αυτόματα Σαααααααακη. ( Δεν θα ξεχάσω ποτέ ατάκα της φιλενάδας μου της Σίσσυ Χριστίδου το λέω και γελάω μόνη μου καθώς το γράφω, η απορία που είχε είναι πως η Κάτια όταν ξυπνάει και βλέπει τον Σάκη δίπλα της τον κοιτάει και λέει Σαααααααααάκη !!!! λολ..

Με αυτά και με αυτά βρεθήκαμε με τον Μιχάλη και τον Μαρίνο που ο μεν πρώτος ήρθε από ρεπό του μπαμ μπαμ από το Βέλγιο και ο δεύτερος για να τον δει από την Κρήτη. Δεν έχετε δει πιο αγαπημένους φίλους από αυτούς τους δύο. They re the real thing, the true brotherhood.

Εκεί συναντηθήκαμε με την φιλενάδα μου την Στέλλα και με την υπόλοιπη παρέα μας, όπου έκανα έκπληξη στον Θοδωρή Μαραντίνη μιας και δεν του είχα πει πως θα πήγαινα και κάναμε τα δικά μας, και ο Σάκης εκτέλεσε χρέη φωτογράφου για να βγουν τα snapshots μας.

Στο τέλος ο Σάκης ανέβασε την Ελεονώρα πάνω στην σκηνή ( μιας και εμείς λέγαμε άντε να ανέβουμε στην σκηνή σαν Ρουβίτσες να γίνουμε ρεζίλι .. μετά πως θα κατέβουμε .. ), και αφού την ανέβασε χόρεψαν μαζί .. αυτά που μπορείτε να δείτε στο βίντεο πιο κάτω.

https://youtu.be/ODvrMrf_okc