Άλλο να το βλέπεις στις φωτογραφίες και άλλο να είσαι εκεί Live ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Άλλο να το βλέπεις στις φωτογραφίες και άλλο να είσαι εκεί Live ..

Άλλο να το βλέπεις στις φωτογραφίες και άλλο να είσαι εκεί Live .. να ζεις αυτήν την υπέροχη εικόνα, τον ήχο από τα νερά από τον μεγαλύτερο καταρράκτη του κόσμου να πέφτει μπροστά σου και όσο και αν παγωμένα φαίνεται στις φωτογραφίες δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Το κρύο εκεί ήταν τσουχτερό τα δάχτυλα μου έγιναν σαν σταφίδες δεν αισθανόμουν το αίμα να κυλάει έτρεμα τουρτούριζα είχα γίνει παγό κολώνα αλλά το έζησα όπως έπρεπε.

Ήταν η δεύτερη φορά που επισκέφτηκα τους Καταρράκτες του Νιαγάρα και κάθε φορά ήταν μια διαφορετική εμπειρία.

Πέρσι πήγαμε με την Μάντα όταν στον Καναδά ζήσαμε και το -47 χωρίς καμία υπερβολή, δεν ξέρω πόσους βαθμούς Κελσίου είχε εκείνη την συγκεκριμένη μέρα αλλά δεν μπορούσες να μείνεις εκτός αυτοκινήτου πάνω από 3-4 λεπτά στην κυριολεξία το κρύο ήταν αφόρητο.

Φέτος την ίδια εποχή πήγα μαζί με τις δύο κολλητές μου την Μιράντα και την Μάντα και μπορέσαμε να αντέξουμε τους -12 βαθμούς που επικρατούσε στο Τορόντο. Βγήκαμε από το αυτοκίνητο και περπατήσαμε όλη την πλαγιά μέχρι από εκεί που βλέπεται το νερό να ρέει από πάνω προς τα κάτω. Έκανα facebook live interaction και νιώσαμε πως την έζησε την εμπειρία μας πολύς κόσμος. Ότι και να πω είναι λίγο απλά με λίγα λόγια ήταν πραγματικά μαγικά.

Υπάρχουν δύο πλευρές για να απολαύσεις τον Νιαγάρα η μία είναι από την πλευρά της Αμερικής από το Buffalo New York State και η άλλη που είναι και η πιο όμορφη από τον Καναδά.

Το ¨χωριουδάκι¨ του Νιαγάρα είναι αρκετά τουριστικό πήγαμε και στο Fudge factory και πήραμε διάφορα από εκεί για να φάνε τα παιδιά της Μάντας που πραγματικά δεν υπάρχουν καλύτερα παιδάκια με τρόπους και αρχές και Ήθος.

Περάσαμε πολύ όμορφα σε αυτό το Road Trip από το Τορόντο μέχρι τον Νιαγάρα και πίσω και είναι ένα μέρος που αν και ήταν περίπου μιάμιση ώρα μακριά και κάθεσαι ελάχιστα λόγο κρύου αξίζει να πας και να ξανά πας όσες φορές σου δοθεί η δυνατότητα. Νιώθεις οτί γεμίζεις θετική ενέργεια και ο ήχος του νερού και όλα εκεί μου κάνουν ένα romantic version του frozen.

Άλλο ένα αξιοθέατο στο Τορόντο είναι το Cn Tower που είναι το ψηλότερο κτήριο στον κόσμο όπου είναι 457 μέτρα και τα ανεβήκαμε σε 53 δευτερόλεπτα και εκεί επίσης έκανα live feed στο facebook αλλά και στο instagram να είναι καλά η Vodafone που έπιανε παντού και το οξύμωρο είναι πως η Μάντα που είχε Καναδέζικη γραμμή τηλεφώνου δεν έπιανε και εμείς που είχαμε vodafone λυσσάξαμε στα Snapchat , FB, Instagram μέχρι και Musicaly φτιάξαμε και μπορείτε να το δείτε στο www.instagram.com/majenco