Πήγαμε στο Νέο It Place της Αθήνας το Privilege!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Πήγαμε στο Νέο It Place της Αθήνας το Privilege!

Την προηγούμενη εβδομάδα πήγαμε στον Must προορισμό της Πόλης μας και δεν είναι άλλος από το Privilege.

Κάνοντας ένα απίστευτο Come Back στα νυχτερινά δρώμενα ο Βασίλης Τσιλιχρήστος, με επιτυχημένη συνεργασία αυτή την φορά με τον Όμιλο Μαροσούλη / Κοταρίδη έχουν δημιουργήσει το πιο μαγικό χώρο με απίστευτη θέα την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό αλλά και με το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα που μπορεί να απολαύσει κανείς και για τον λόγο αυτό θα μπορεί ο κόσμος να πηγαίνει για το δείπνο του, το απεριτίφ του την θέα του , τα επαγγελματικά του , τα ρομαντικά του και ότι άλλο λόγο θέλει από τις 6 το απόγευμα κάθε μέρα έχοντας διαφορετική θεματολογία η εκάστοτε βραδιά.

Τις Δευτέρες είναι βραδιά γευσιγνωσίας με τον Κώστα Ζήκο

Τις Τρίτες η μουσική γίνεται λίγο πιο Ροκ ~ Rocktailes με την Ιώαννα Σουλιώτη στα Decks,

Τις Τετάρτες είναι λίγο πιο Έθνικ με την Ράνια Κωστάκη

Οι Πέμπτες λίγο πιο Love Stories με τον Αντώνη Δημητριάδη

Οι Παρασκευές και τα Σάββατα με τον Resident dj Dgigli,

Και οι Κυριακές είναι η μεγάλη έκπληξη με τον δικό μας αγαπημένο Βασίλη Τσιλιχρήστο, τον Valeron αλλά και με διάφορους guest dj που θα αλλάζουν με το πάρτι να ξεκινάει στις 6 το απόγευμα μέχρι τις 1 το πρωϊ.

Εμείς πήγαμε Παρασκευή και περάσαμε συγκλονιστικά με φαγητό εξαιρετικό που το έχει επιμεληθεί ο Μανώλης Πλατής.

Με τον Σπύρο Πώρο ήταν η δεύτερη φορά που πήγαμε μιας και είχε δώσει και την πρώτη του συνέντευξη εκεί την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα αποκλειστικά στο Gossip-tv.gr, και με τον Γιώργο Παπαδόγαμβρο , την γυναίκα του Γιώτα την Ιωάννα Κόκκορη και τον άνδρα της Γιάννη Μπασταλή ( που του κάναμε κ surprise bd cake), πήγαμε πρώτη φορά και τους άρεσε τόσο πολύ που έχουμε πει να ξανά πάμε το συντομότερο δυνατό ξανά όλοι μαζί !!!

Μετά από λίγες μέρες πήγα με τις φίλες μου είπαμε να βγούμε νωρίς 930 και φύγαμε στις 2 περνάγαμε τόσο ωραία δεν θέλαμε να φύγουμε.. είναι μαγικό το μέρος θα το καταλάβετε όταν πάτε και εσείς.

Πιο κάτω θα δείτε φωτογραφίες αλλά και το επίσημο δελτίο τύπου.

Tο Privilege Restaurant & Cocktail Bar, επιστρέφει δυναμικά σε ένα μαγικό rooftop, με εκπληκτική θέα, στην καρδιά της πόλης, εμπνέεται από την Αρχαία Ελλάδα, ακουμπά τον αθηναϊκό ουρανό, στρέφει το βλέμμα στην Ακρόπολη και υπόσχεται ένα μυθικό ταξίδι διασκέδασης και γεύσης, καθημερινά από τη δύση του ηλίου μέχρι αργά τη νύχτα. Μαύροι γρανίτες, σίδερο και καθρέπτες, είναι τα υλικά που επέλεξαν οι σχεδιαστές Νότης Χριστοδούλου και Ελένη Ακερμάνογλου. Πολυτελές μέσα στην απλότητά του, minimal, λιτό και συνάμα μεγαλειώδες με έντονες εικαστικές αναφορές, ανοίγει νέα σελίδα στην ιστορία του, σε μια μυσταγωγική ατμόσφαιρα! Η επιβλητική προτομή της θεάς Αθηνάς, μια δημιουργία του γλύπτη Βασίλη Σακή, έχει τοποθετηθεί επάνω από το κεντρικό Bar, είναι σε επαφή με τον ναό της... τον Παρθενώνα. Ο Νίκος Θωμάς (chef patron του εστιατορίου Simul εδώ και 4 χρόνια) έχει δείξει το έργο του εκπροσωπώντας την bistronomy σκηνή στην Ελλάδα. Αναλαμβάνει τα ηνία της κουζίνας του Privilege σε συνεργασία με τον Κώστα Τερζούδη (chef Villa Mercedes) και δημιουργεί ένα μενού μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας βασισμένο στις άριστες πρώτες ύλες αλλά και τεχνικές που δεν λείπουν ποτέ από τα πιάτα του chef. Την cocktail list επιμελήθηκε η ομάδα του Lost + Found από τη Λευκωσία, γνωστή για τις διακρίσεις της σε παγκόσμιο επίπεδο. Το concept είναι "'90s with a twist". Γνώριμοι τίτλοι των αγαπημένων όλων '90s cocktails αλλάζουν μορφή κι αρώματα, διατηρώντας όμως τον γευστικό τους χαρακτήρα. Privilege Athens ... Ένα μυθικό ταξίδι ξεκινάει...

Γίνετε μέρος αυτής της νέας συναρπαστικής εμπειρίας και ανακαλύψτε μια υπέροχη νέα εποχή!

Πρεμιέρα: απόγευμα Κυριακής 13 Οκτωβρίου, στις 18:50

Privilege Athens , Βουτάδων 6, Γκάζι

τηλ. κρατήσεων: +30 2289200000 | +306944318834

Email: info@privilegeathens.com

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας:

Καθημερινά από την δύση του ηλίου έως αργά την νύχτα

Instagram : @privilegeathens | Site : www.privilegeathens.com