Happy Couple !!!

Happy Couple !!!

Τις προάλλες είχα τα γενέθλια μου και τα γιόρτασα στο εστιατόριο Barque στην Νέα Ερυθραία. Εκεί υποδέχτηκα την πολύ καλή μου φίλη την Δέσποινα με τον σύντροφο της τον Βαγγέλη όπου κερδίσανε όλα τα βλέμματα μιας και ήταν και οι δύο κούκλοι αλλά και το πιο όμορφο ζευγάρι.  Αν και αντίθετοι χαρακτήρες έχουν πολλά κοινά που τους ενώνουν, εκτός απο την πανέμορφη κορούλα τους που πραγματικά τα μαγουλάκια της δεν υπάρχουν,( για φάγωμα τελείως), είναι νέοι, ωραίοι και δουλεύουν και οι δύο χωρίς ωράριο μιας και το απαιτεί η δουλειά τους.

Για την Δέσποινα είναι γνωστή η επαγγελματική της πορεία  τα τελευταία 10 χρόνια και εκτός αυτού είναι η πιο αξιοπρεπής Κυρία με Κάπα κεφαλαίο στον χώρο που βρίσκεται. 

Αυτά που δεν ξέρετε για τον Βαγγέλη που εκτός από θεός μπαμπάς, ( άμα τον δείτε με την κόρη του θα καταλάβετε ), είναι και θαλασσόλυκος. Λένε ότι η απόλυτη δουλειά είναι να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα και θα είσαι ο καλύτερος και κάπως έτσι ισχύει και για τον Βαγγέλη. Διαθέτει το μεγαλύτερο πάρκινγκ σκαφών στο Λαύριο αλλά και είναι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο αλλά και 7 μέρες την εβδομάδα stand by μιας και είναι ο καλύτερος  μηχανικός σκαφών, που σημαίνει ότι οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή και αν τον χρειαστείτε θα είναι εκεί ή θα σας βρει την λύση για να εξυπηρετηθείτε.

Μπείτε στο επίσημο site για να καταλάβετε πιο συγκεκριμένα :  http://www.park-in.gr .