Έχει δημιουργήσει ευχάριστες αναμνήσεις για πολλούς ..

Έχει δημιουργήσει ευχάριστες αναμνήσεις για πολλούς ..

Τα τελευταία 25 χρόνια + , είναι ο άνθρωπος στον οποίο οφείλονται όμορφες αναμνήσεις από ευχάριστες rock βραδιές, έρωτες, πάθος, ωραίες ίντριγκες, ποιότητα στην διασκέδαση και ότι καλό μπορεί να φανταστεί ο νούς σας.

Όταν ήμουν μικρή ( πολύ μικρή όμως τύπου 10-12 χρονών ), πηγαίναμε κάθε σουκού για lunch στο Stage Coach στην Λουκιανού το οποίο εξελίχθηκε στο θρυλικό Rock n Roll.  Όταν άρχισα να βγαίνω στην 2α Λυκείου ( νόμιμα και όχι σκαστή, γιατί υπήρχε και η αυτοκίνηση τότε και μετά το Agora, Fuzz, Bora Bora , Papagayo & Wild Rose ), το Rock έγινε το στέκι μου. Γιόρτασα τα 18 μου γενέθλια εκεί και ού το κάθε εξής. Θυμάμαι μετά απο νίκες του Παναθηναΐκού πηγαίναμε πάντα εκεί, το είχαμε για έθιμο επί σειρά δεκατιών. 

Όταν έκλεισε το Rock στην οδό Λουκιανού στεναχωρήθηκα πολύ γιατί ήταν πολλές οι αναμνήσεις μαζεμένες στον χώρο αυτό. Ο Ανδρέας μαζί με τον αδερφό του Γιώργο δημιούργησαν το Gaspar στο Ψυχικό και ανέβηκαν πιο κοντά στα Βόρεια Προάστια. Εκτός του Rock & του Gaspar  είχαν άλλον έναν χώρο λίγο πιο γιάπικο που άφησε και αυτό την δική του ιστορία και αυτό είναι το Balthazar το οποίο και ανοίγει για την καλοκαιρινή σαιζόν του σήμερα και εύχομαι καλή επιτυχία.

Εδώ είμαστε με τον Ανδρέα πριν λίγο καιρό στα γενέθλια μου που τα γιόρτασα στο εστιατόριο Barque taste the fun στην Νέα Ερυθραία.