Το Romeo, η Ελεονώρα, ο Γιούρκας, και το μεγάλο ΝΑΙ !!!

Το Romeo, η Ελεονώρα, ο Γιούρκας, και το μεγάλο ΝΑΙ !!!

Huge event .. 

Ναι Huge event λένε το group chat που έχουμε με την Ελεονώρα τον Γιούρκα και την Κατρίνα .. κάτι δικά μας είναι που ξεκίνησαν όταν ήμασταν όλοι παρέα μαζί την Καθαρή Δευτέρα στο Λονδίνο τότε που άρχισαν οι φήμες περί νέου ζευγαριού κλπ. Δεν είναι πάντως να κυκλοφορήσει η Ελεονώρα πουθενά και αμέσως θα της χρεώσουν τους πάντες. Μακάρι να ήταν αλήθεια πάντως γιατί θα χαιρόμουν και για τους δύο να ήταν ζευγάρι. Αφού το λέμε και το ξανά λέμε πως κοιτά να δείς που κάποια στιγμή μπορεί να τους γυρίσει και να είναι αλλιώς και μετά άντε να το πιστέψει κανείς ότι δεν έπαιζε κάτι τόσο καιρό. Εξού και στην Μύκονο μόλις αντιληφθήκαμε τους papparazzi βγάλαμε μόνοι μας τις φωτογραφίες που κλαίμε στα γέλια με την ταχεία αναμετάδοση που έγινε τύπου αποκλειστικό, "τους τσακώσαμε" και τα διάφορα άλλα και δεν γράφουν πουθενά ότι είναι από το instagram και των 3ων μας.

Αυτό που δεν έχει εμπεδώσει ο κόσμος είναι ότι τους τελευταίους μήνες η Ελεονώρα αντιμετώπισε υπερβολικά σοβαρό θέμα με την μέση της ( άσχετα από τα άλλα που έχει χρόνια και αυτό συντηρεί κάνωντας σχεδόν καθημερινές φυσικοθεραπείες). Όταν ένα μεσημέρι πήγε και την πήρε ξαπλωτή και την πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο ο αδερφός της Δημήτρης και τις κάναν 3 ενέσεις τεράστιες μέσα στην σπονδυλική στήλη ο πόνος είναι απερίγραπτος και όταν της στέρησαν την ανώτερη και μεγαλύτερη της αγάπη το σερφ που την κάνει να ξεχνάει τα πάντα και να είναι μακριά από όλους και όλα εκείνη και τα κύματα, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει σε πεσιματική ψυχολογία μπήκε μόλις της είχαν πει 7 νομίζω γιατροί που είχε δεί πως δεν θα γλυτώσει το χειρουργείο και αντίο σερφ. Διαλύθηκε στην κυριολεξία και εκεί έκανα τα"βουντού μου" για να της αλλάξω τελείως την ψυχολογία και με θετική ενέργεια και επιμονή πήγε σε expert γιατρό και το χειρουργείο το γλύτωσε και με αυτά και με αυτά μου υποσχέθηκε ότι θα μου λέει σε όλα ΝΑΙ !!!

Και κάπως έτσι ξεκίνησαν τα γήπεδα με το παρεάκι μας που ήμαστε όλοι ΠΑΟ to the bone !!! Ξεκινήσαμε με το ποδόσφαιρο όπου τρελάθηκε και έλεγε πως θέλει να γίνει καλά να μπορεί να κάθεται μαζί με την Θύρα 13 που γινόταν ο χαμός ο ίδιος ( γιατί η Ελέ όσοι την γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά πόσο χύμα είναι και καθόλου δήθεν και μη μου άπτου). Μετά ήρθε το μπάσκετ που την πήρα μαζί μου σε 2 η 3 αγώνες δεν θυμάμαι όπου είδε και ένιωσε την θύρα 13 πόσο ενωμένη είναι και πωρώθηκε πολύ και μου έλεγε πως θα ήθελε πολύ να γράφει συνθήματα. ( παρεμπιπτόντως αν κάποιος ξέρει που να τα στείλει πείτε μας γιατί το έχει πολύ το σπρέχεν).

Και με αυτά και με αυτά πήγαμε και στο θρυλικό Romeo όπου κλάψαμε στα γέλια όταν το "Huge event" παρεάκι μας ολοκληρώθηκε με το μήνυμα του Γιούρκα στις 5 το πρωί λέγοντας της Γυναίκα ξενυχτάς?( προφανώς είχε δεί στο instagram φωτογραφίες που βάλαμε) και ο ίδιος ήταν στην Νέα Υόρκη και έτσι η Κατρίνα η Ελεονώρα και εγώ λυθήκαμε στα γέλια και λέγοντας ότι μόλις γυρίσει ο Γιούρκας στην Ελλάδα θα κάνουμε Repetition Romeo έξοδο όλοι μαζί.

Το μεγάλο ΝΑΙ της Ελέ είναι πως δεν μου χαλάει είπαμε χατήρι και έτσι αν και στην αρχή ο Λατρεμένος μου ΛΕΠΑ που πραγματικά χάνομαι και τον ακολουθώ από το 1990 παντού είναι ο απόλυτος για να σου φτιάξει την διάθεση και παρέα με τον γλυκό και πολύ ανερχόμενο Γιώργο Γιαννιά κάνουν ένα σούπερ ανεβαστικό πρόγραμμα, ήρθαν εκεί που καθόμασταν και κάναμε "μια ομορφιά" που λέει και ο ΛΕΠΑ , μετά από λίγη ώρα καλούσαν την Ελέ να ανέβει στην πίστα κάτι που είχε να κάνει από της απίστευτες βραδιές που περνάγαμε στον βοτανικό με την απόλυτη θεά την Άννα Βίσση. Με κοίταξε καλά καλά και τις είπα μια ζωή την έχουμε ανέβα να πεις και ένα τραγούδι ( το ξέρετε όλοι ότι η Ελέ είναι παράφωνη υπάρχει και βιντεάκι ασύληπτο στο youtube που τραγουδάει 13 ολόκληρα λεπτά φανταστικά και της βάζουμε και ζουρλομανδία κάποια στιγμή..).

Και με αυτά και με αυτά αφού την ξεσηκώσαμε έκανε δήλωση και στην εκπομπή της πως θα εμφανίζεται και θα τραγουδάει στο Romeo ένα τραγούδι κάθε φορά που θα πηγαίνουμε μετά της 5 ( που υποτίθεται αδειάζει .. αλλά δεν πέφτει καρφίτσα ..7 έφυγα και ακόμα γεμάτο ήταν).

Χώρια από όλα τα τραγούδια του Λεπά που τα ξέρω πιο απέξω και ανακατωτά δεν γίνεται .. έχω αρχίσει και μαθαίνω και όλα του Γιώργου Γιαννιά. Ειδικά αυτό το καινούργιο του το "Μου φτάνει να έχω εσένα" μου αρέσει πολύ !!! Γιώργοοοο έχω έρθει 4 φορές σε έναν μήνα ( υπέρβαση τρελή για εμένα.. πιστεύω πω αν φτάσω τις "19" που λέγαμε θα πρέπει να κάνεις consider να μου γράψεις ένα τραγούδι για πάρτη μου ..)