Από sex buddies σε ζευγάρι! 6 σημάδια ότι σε βλέπει σοβαρά

Από sex buddies σε ζευγάρι! 6 σημάδια ότι σε βλέπει σοβαρά

Όταν αποφασίσει να αλλάξει η σχέση σας, τα σημάδια είναι ξεκάθαρα!

Όταν το αντικείμενο του πόθου σου αποφασίσει να μετατρέψει τη σχέση σας από "φίλοι με προνόμια" σε μια αφοσιωμένη μονογαμική σχέση τα σημάδια είναι εκεί και συνήθως είναι πάντα τα ίδια. Αν λοιπόν θες να μάθεις πού το πάει δικός σου διάβασε τι σημαίνουν οι κινήσεις του...


1. Σε πηγαίνει στο αγαπημένο του bar και στο αγαπημένο του μέρος για φαγητό. Αυτό σημαίνει πως αρχίζει και σε βάζει στον κόσμο του, στις συνήθειές του και δεν έχει πρόβλημα να σας δουν μαζί οι φίλοι του που επίσης συχνάζουν στα στέκια του.

2. Το πρωί δεν φεύγει από το σπίτι σου σαν κυνηγημένος. Ξυπνήσατε μαζί και δεν ντύθηκε αμέσως για να φύγει. Εντάξει το τοστ που είπες ότι θα του φτιάξεις είναι ένας καλός λόγος για να κάτσει, αλλά δεν το κάνει για αυτό!

3. Οι φίλοι του σου στέλνουν αιτήματα φιλίας στο Facebook. Κανένας φίλος του καλού σου δεν στέλνει αιτήματα φιλίας σε κάποια που δεν θα μείνει για πολύ καιρό. Δεν είναι ενδεικτικό σημάδι, αλλά αν λάβεις αιτήματα από όλους τους κολλητούς του τότε σημαίνει πως σε βλέπει σοβαρά και εκείνοι το ξέρουν.

4. Έρχεται σπίτι σου όταν είσαι άρρωστη. Το να πας φαγητό και να αγκαλιάσεις κάποιον με πυρετό και συνάχι δεν έχει καθόλου πλάκα. Αν σου έφερε σούπα και κάθεται δίπλα σου στον καναπέ ανάμεσα στα χαρτομάντιλά σου σημαίνει ότι δεν σε βλέπει για κάτι προσωρινό.

5. Είναι διατεθειμένος να το πάει αργά. Δεν εξαφανίζεται όταν έχει περάσει το τρίτο ραντεβού και δεν έχεις κοιμηθεί μαζί του. Αντιθέτως σου ανοίγει συζήτηση για το που πάνε τα πράγματα μεταξύ σας.

6. Δεν βρίσκει δικαιολογίες για να μην συναντήσει τους φίλους σου. Όχι, μόνο δεν σου αρνείται εξόδους με την παρέα σου, αλλά προσπαθεί να τους κάνει και καλή εντύπωση. Ναι, είναι σίγουρο σημάδι ότι σε θέλει για κοπέλα του.

Διαβάστε ακόμη:

Eπίτηδες το κάνεις; 8 σημάδια δείχνουν ότι κυνηγάς μόνο τους λάθους άντρες