Πρώτο ραντεβού; 8 πράγματα για τα οποία αγωνιάς και εκείνος δεν παρατηρεί ποτέ!

Πρώτο ραντεβού; 8 πράγματα για τα οποία αγωνιάς και εκείνος δεν παρατηρεί ποτέ!

Πιες αλκόολ. Παρήγγειλε ότι θες. Φόρεσε ότι θες. Κανένα πρόβλημα!

Το ξέρουμε ότι το πρώτο ραντεβού για πολλές από εσάς δεν είναι και η πιο απολαυστική εμπειρία. Ο στόχος μας με αυτό το άρθρο είναι να σας υπενθυμίσουμε πως οι άντρες είναι απλά όντα και δεν σε κρίνουν από την πρώτη στιγμή για όλα όσα λες, κάνεις ή φοράς (σε αντίθεση με σένα)! Βγες ραντεβού και θυμίσου πως για να τον εντυπωσιάσεις πρέπει να είσαι ο εαυτός σου.


1. To αν νιώθεις άβολα και μιλάς και κινείσαι ακατάπαυστα. Τα πρώτα ραντεβού είναι περίεργα, αμήχανα και άβολα. Το να είσαι νευρική είναι αποδεκτό, το να απολογείσαι κάθε λεπτό δεν είναι. Αν κατά λάθος σου πέσει το κουτάλι απλά γέλα και προσπέρασέ το.

2. Το ότι έχεις ζαλιστεί από το αλκοόλ. Σκέφτηκες πως είναι καλύτερα να πιεις ένα ποτηράκι παραπάνω για να κρύψεις την αγωνία σου, αλλά τελικά κατέληξες να κάνεις εμετό μπροστά του. Ο άντρας -αν έχεις ήδη παρουσιάσει μία σωστή εικόνα-, δεν θα σε παρεξηγήσει επειδή ήπιες λίγο παραπάνω. Μπορεί μάλιστα να το διασκεδάσει αν λες αστεία. Την επόμενη φορά όμως μείνει μακριά από το κρασί.

3. Το να μιλήσεις για έναν πρώην σου. Οι άντρες στην αρχή τουλάχιστον δεν είναι κτητικοί και δεν θα ενοχληθούν αν τυχαία αναφέρεις κάτι για τον πρώην σου. Μερικές φορές όχι μόνο δεν ενοχλούνται, αλλά το βρίσκουν και βαρετό!

4. Το να εμφανιστείς με καθυστέρηση. Οι άντρες δεν έχουν τόσο σπουδαίο πρόβλημα με το να περιμένουν. Το ξέρουν πως οι γυναίκες αργούν. Και δεν νιώθουν άβολα όταν περιμένουν στο καφέ, τσεκάροντας το κινητό τους.

5. Αν θα πληρώσεις τα ποτά σου ή όχι. Οι άντρες δεν έρχονται στο πρώτο ραντεβού πιστεύοντας ότι θα πληρώσεις εσύ τα ποτά σου ή του. Δεν πρόκειται να σου κάνουν θέμα για την ισότητα αν δεν κάνεις κίνηση να πιάσεις το πορτοφόλι σου.

6. Αν θες να πάρεις εσύ το αμάξι. Αν θες να οδηγήσεις ο άντρας πλέον δεν έχει πρόβλημα στη θέση του συνοδηγού.

7. Αν φοράς κάτι υπερβολικά σέξι ή υπερβολικά συντηρητικό. Αν εμφανιστείς με ρούχα δεν θα σοκαριστούν. Εκτός λοιπόν και αν σε πάει σε κάποιο καλό εστιατόριο και εσύ φοράς σορτς οι άντρες δεν θα σε κρίνουν σαν την κολλητή σου για το dress code σου. Φόρεσε ότι σε κάνει να νιώθεις άνετη με το σώμα σου και τον εαυτό σου.

8. Αν είσαι καλή στο φλερτ. Δεν χρειάζεται να τινάζεις τα μαλλιά σου κάθε τρεις και λίγο ή να κάνεις τα γλυκά μάτια συνέχεια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι ο εαυτός σου. Αυτό καταλαβαίνουν και εκτιμούν οι άντρες.

Διαβάστε ακόμη:

Πίσω στον πρώην; Οι 5 απλοί λόγοι που δεν θα πετύχει η σχέση σας ούτε τη δεύτερη φορά!