H Queen Of Hearts ξέρει από σχέσεις και δε φοβάται να απαντήσει!

H Queen Of Hearts ξέρει από σχέσεις και δε φοβάται να απαντήσει!

Η δική σας στήλη! Η Queen Of Hearts απαντά στα "πληγωμένα" e - mails που μας στέλνετε καθημερινα...

Πονεμένες καρδιές και ταλαιπωρημένες γυναίκες, (που ξέρουμε ότι δεν είστε λίγες)

Ανοίξτε το laptop σας, πάρτε το πληκτρολόγιο και γράψτε μας χωρίς φόβο και με όλο το σας το πάθος για εκείνον που απασχολεί το μυαλό σας και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε...

Σας θέλει μόνο για casual sex; Η νέα του γραμματέας είναι μια εντυπωσιακή ξανθιά; Νιώθετε ότι σας απατάει; Πνίγεστε μέσα σε μια αδιέξοδη σχέση; Παίρνει το κινητό του όταν πάει στο μπάνιο; Φοβάστε να του πείτε ότι τον αγαπάτε; Δεν σας κάνει πια όσο σεξ θέλετε ή είχατε συνηθίσει; Σας ζήτησε να επισκεφτείτε μαζί ένα sex shop; Δεν υπάρχει κανένα ερωτικό πρόβλημα που να μην έχουμε ακούσει και βιώσει αν θέλετε (γιατί νομίζατε ότι μας δώσανε αυτή τη στήλη χωρίς καν interview!) και σας πληροφορούμε πως δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ πόνος της καρδιάς που δεν γιατρεύεται!

Εγκαινιάζουμε τη νέα διαδραστική στήλη στην οποία εσείς είστε οι απόλυτες πρωταγωνίστριες γιατί τα γράμματα που λαμβάνουμε στο e-mail μας έκαναν να αναλογιστούμε πως η ανάγκη για μια τρίτη, ουδέτερη άποψη (και όχι της κολλητής που μπορεί να επηρεάζεται) μπορεί να βοηθήσει.

Δεν δηλώνουμε σεξολόγοι, ανθρωπολόγοι, κοινωνιολόγοι... Ξέρουμε, όμως, πως όσο πιο μακριά στέκεται κάποιος από το πρόβλημα τόσο πιο ξεκάθαρα μπορεί να δει τη λύση του.

Αναλογιζόμενοι λοιπόν πόσο σημαντικές είναι οι προσωπικές σχέσεις θα απαντάμε σε κάθε γράμμα με τόση σκέψη σαν να ήμασταν εμείς στη θέση σας. Μην σκεφτείτε όμως πως η πένα μας δεν θα είναι σκληρή! Αν θέλετε να σας χαϊδέψουμε τα αυτιά να απευθυνθείτε σε άλλες στήλες!

Η γράφουσα που από εδώ και πέρα θα ακούει μόνο στο Queen Of Hearts διάλεξε για πρώτο γράμμα αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω το οποίο έφτασε στο e - mail μας με τίτλο:

«Είμαστε "μαζί" τόσους μήνες και ακόμα δεν καταλαβαίνω τι θέλει από εμένα»
"Πριν 1 χρόνο γνώρισα ένα αγόρι τον Ν. σε ένα club που έβγαινα, στην αρχή εγώ δεν το είχα προσέξει καθόλου γιατί εκείνη την περίοδο μου άρεσε πολύ ο κολλητός του και μιλούσαμε. Έβγαινα πολλές φορές σε αυτό το club άλλα πότε μου δεν τον είχα προσέξει. Kάποια μέρα λοιπόν ο Ν. άρχισε να με κοιτάει (και από πάνω μέχρι κάτω ) να μου μιλάει, να μου λέει συνέχεια κομπλιμέντα (πόσο όμορφη είσαι). Εγώ πάλι δεν έδινα καθόλου σημασία, γιατί όπως είπα μου άρεσε ο κολλητός του και επίσης με τον κολλητό του είχα κάνει και κάτι (φάσωμα). Τέλος πάντων ο Ν. φαινόταν πως προσπαθούσε πολύ για να κάνουμε κάτι και επειδή εγώ δεν είχα και ανταπόκριση από τον κολλητό του (είχα ξενερώσει) έκανα κάτι με τον Ν. Από τότε κόλλησα κατευθείαν με τον Ν. και όσες φόρες κάναμε κάτι τόσο πιο πολύ κολλούσα. Το ίδιο σκηνικό είχε συνεχιστεί εδώ και 4-5 μήνες (φασωματα, κοιτάγματα κτλ.). Εγώ όμως δεν ήμουν και τόσο ευχαριστημένη γιατί ούτε το κινητό μου είχε ζητήσει ούτε καν στο facebook δεν είχαμε γίνει φίλοι. Λοιπόν τον τελευταίο 1 μήνα ολοκληρώσαμε κιόλας, και από τότε που ολοκληρώσαμε όλο μου κάνει σκηνές (γιατί καπνίζεις; δεν θέλω να σε βλέπω να σε αγγίζουν άλλοι, γιατί σε αγκάλιασε αυτός κτλ.) είχαμε φτάσει σε σημείο να τσακωνόμαστε συνεχεία. Επίσης την τελευταία φορά που κάναμε σεξ μου έλεγε με νευριασμένο τρόπο γιατί δεν τον δέχομαι στο facebook (ενώ δεν είχα κανένα αίτημα ) και γιατί δεν του ζητάω το κινητό του για να μιλάμε γιατί αν ενδιαφερόμουν πραγματικά θα το ζητούσα (τρελάθηκαν τα αγόρια;). Τέλος πάντων, επειδή με νευρίασε του έκανα αίτημα φιλίας την επόμενη μέρα άλλα τίποτα, δεν με δέχτηκε και μετά του έστειλα και μήνυμα στο facebook άλλα δεν μου απάντησε καν (αν και το διάβασε).Επίσης ξέχασα να πω ότι αυτός μου είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή πως δεν θέλει σχέση γιατί δεν είχε κάνει ποτέ σοβαρή σχέση και αυτές που έχει κάνει δεν κράτησαν για πάνω από 2 εβδομάδες... Α και όλους αυτούς τους μήνες που κάνω κάτι με τον Ν. ο κολλητός του μου την έχει πέσει πολλές φόρες (πως γίνεται τώρα αυτό αφού υποτίθεται πως είναι κολλητοί;). Ουφ, το μόνο που ξέρω είναι ότι κάνω κάτι μαζί του 7 μήνες αποκλείεται να μην έχει αισθανθεί κάτι και αυτός.

Αγαπητή μπερδεμένη ψυχή,

Χαιρόμαστε που στον τίτλο της επιστολής σου το μαζί το έβαλες σε εισαγωγικά. Αυτό σημαίνει πως πρόσεχες την φιλόλογο στο Γυμνάσιο που σου εξηγούσε τη χρήση τους! Γιατί μπορούμε να σε διαβεβαιώσουμε πως τα χρησιμοποίησες σωστά καθώς ναι, δεν είστε μαζί. Μαζί σημαίνει τσακωμοί για το τι θα δείτε το βράδυ στη τηλεόραση, τσακωμοί για το ποιος θα πλύνει τα πιάτα και τα ενδιάμεσα make up sex! Τα φασώματα (μας αρέσει πολύ η επιλογή της λέξης) και τα κοιτάγματα δεν αποτελούν συστατικά του "μαζί" και με βάση τα στατιστικά αν μέσα σε ολόκληρους 4 – 5 μήνες έχετε μείνει σε αυτά όπως γράφεις, τότε οι πιθανότητες είναι εναντίον σου. Το φάσωμα αν παραμείνει φάσωμα μετά από τόσο καιρό δύσκολα μετατρέπεται σε σχέση. Οι πληροφορίες που μας δίνεις για τον κύριο Ν. δεν δείχνουν σε καμία περίπτωση άτομο ολοκληρωμένο που ξέρει τι θέλει. Γενικά οι ανακρίβειες που σου λέει και τα λόγια που δεν συνοδεύονται με πράξεις δείχνουν κάποιον που θέλει casual sex, φοβάται να στο πει, αλλά δεν είναι και διατεθειμένος να κάνει σχέση για να μην σε χάσει. Βέβαια, για να είμαστε δίκαιες το ότι έκανες και ένα φάσωμα με τον κολλητό του -το οποίο το έγραψες και σε παρένθεση- είναι ένα στοιχείο που υποτιμάς. Του το έχεις πει; Οι "κολλητοι" το έχουν συζητήσει; Ξέρεις τι άποψη έχει ο Ν. για το φάσωμα με τον φίλο του; Μήπως δεν σε βλέπει και τόσο σοβαρά μετά από αυτό;

Η συμβουλή μας: Πάρε τον τηλέφωνο, πες του να βρεθείτε. Εξήγησέ του τον για τον κολλητό, τι νιώθεις εσύ και ρώτησέ τον πως θέλει να το πάτε το έργο από εδώ και πέρα. Εν ολίγοις στρίμωξέ τον για να μην χάνεις τον χρόνο σου. Καλύτερα μια ζεστή χυλόπιτα, από χιλιάδες χαμένες 'ερωτοώρες" περιμένοντας μήνυμά του! Μην φύγεις από τη συνάντηση αν δεν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για εσάς και φυσικά ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ.
Όσο για την παρατήρησή που έκανες στο τέλος του γράμματος... "αποκλείεται να μην έχει αισθανθεί κάτι και αυτός" θα αφήσουμε καλύτερα μία από τις γυναίκες - πρότυπα, την Sharon Stone να σου απαντήσει για εμάς...

"Οι γυναίκες μπορούν να προσποιηθούν οργασμούς, αλλά οι άντρες μπορούν να προσποιηθούν ολόκληρες σχέσεις".