Έχουν και αυτοί παράπονα! 6 πράγματα που οι άντρες θέλουν να ξέρεις για το καλό σεξ

Έχουν και αυτοί παράπονα! 6 πράγματα που οι άντρες θέλουν να ξέρεις για το καλό σεξ

Μπήκαμε στο μυαλό του άντρα (ξανά)!

Τι θέλουν οι άντρες από εμάς στην κρεβατοκάμαρα; Όχι, πολλά! Να καταλάβουμε 6 μικρές λεπτομέρειες για τις ερωτικές τους ανάγκες!


Όταν κάνουν αναφορά σε τρίο δεν υπονοούν να το κάνετε και πράξη!

Δεν μπορείς να το αρνηθείς ούτε να το αγνοήσεις. Η δημοφιλέστερη αντρική σεξουαλική φαντασίωση αφορά εκείνον και δύο -τουλάχιστον- γυναίκες. Αν σου ανοίξει συζήτηση ειδικά κατά τη διάρκεια του σεξ δεν σημαίνει απαραίτητα ότι στο λέει ως πρόταση αλλά ως σκέψη που τον τρελαίνει περισσότερο. Δεν χρειάζεται να προσβληθείς ούτε να το κάνεις πράξη, αλλά συνέχισε τη συζήτηση!

Μην παίρνεις τη συλλογή του με "αισθησιακά" video προσωπικά
Οι άντρες ολοκληρώνουν πολύ εύκολα με τα οπτικά ερεθίσματα που λαμβάνουν. Το ότι έχει μια μικρή συλλογή στο laptop του δεν πρέπει αυτόματα να θεωρηθεί από σένα ότι δεν τον διεγείρεις εσύ. Και το γεγονός ότι αυτά που προτιμά είναι λίγο kinky δεν σημαίνει απαραίτητα πως θέλει να τα κάνει πράξη. Οι φαντασιώσεις είναι τις περισσότερες απλές φαντασιώσεις.

Να είσαι ανοιχτή στις νέες εμπειρίες
Οι περισσότεροι άντρες παραπονιούνται ότι οι γυναίκες τους δεν είναι έτοιμες να δοκιμάσουν καινούρια πράγματα. Οι άντρες θέλουν να έχεις αυτοπεποίθηση και να είσαι ανοιχτή στον πειραματισμό. Η ποικιλία μπορεί να κρατήσει ζωντανή μια σχέση και οι άντρες περισσότερο και από τις γυναίκες το έχουν ανάγκη. Δεν χρειάζεται να κάνεις πράγματα που δεν σου αρέσουν αλλά μπορείς να του δείξεις μέχρι που μπορείς να πειραματιστείς.

Πες πιο συχνά ναι στα σεξουαλικά του καλέσματα
Και όμως και οι άντρες νιώθουν πληγωμένοι όταν η παρτενέρ τους αρνείται το σεξ. Όπως και εμείς έτσι και εκείνοι θέλουν να νιώθουν ποθητοί. Για το αντρικό φύλο αν δεν κάνουν αρκετό σεξ, δεν νιώθουν ότι τους αγαπάνε. Όταν σου λένε πως θέλουν να κάνουν σεξ μαζί σου δεν σημαίνει ότι θέλουν απλώς να καλύψουν την σωματική ανάγκη τους, αλλά θέλουν να έρθουν πιο κοντά σου συναισθηματικά.

Πες τους τι κάνουν λάθος
Θα το έχεις ξαναδιαβάσει πως τα αγόρια θέλουν από τα κορίτσια να γίνουν λίγο πιο ομιλητικές και πιο έντονες στο κρεβάτι. Και αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν απαίτησηνα αναπαραστήσουμε την τελευταία ερωτική σκηνή που είδαν στη συνδρομητική τηλεόραση, αλλά να τους πούμε με λέξεις τι ακριβώς μας αρέσει. Αν δεν τους εξηγήσουμε τι θέλουμε, τι μας αρέσει και αν αυτό που κάνουν είναι ή όχι απολαυστικό δεν θα καταλάβουν ποτέ. Δεν θα πάρει προσωπικά μία μικρή καθοδήγηση από σένα.

Να ανακαλύψουμε το σώμα τους
Με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό που εμείς θέλουμε να ανακαλύψουν και να ασχοληθούν εκείνοι με το δικό μας σώμα, έτσι και οι άντρες θέλουν να συγκεντρωθείς στο δικό τους και όχι σε μία περιοχή. Η θεωρία της πολλαπλής διέγερσης πρέπει να σε ενεργοποιήσει. Οι ερωτικές του ζώνες είναι όπου καταλήγουν τα νεύρα. Δώσε χρόνο και εκεί!

Διαβάστε ακόμη:

Tι σε κάνει καλή στο σεξ; Τα 6 χαρακτηριστικά που σε αναβαθμίζουν σε love master

Πρώτο ραντεβού; 8 πράγματα για τα οποία αγωνιάς και εκείνος δεν παρατηρεί ποτέ!


DPG Network