«Η συμπεριφορά του με μπερδεύει». Αγαπητή αναγνώστρια, εμάς δεν θα μας μπέρδευε καθόλου

«Η συμπεριφορά του με μπερδεύει». Αγαπητή αναγνώστρια, εμάς δεν θα μας μπέρδευε καθόλου

Ακόμη μία φορά που τα mixed signals δεν είναι για καλό...

Μία μέρα πριν το σαββατοκύριακο και καταλαβαίνουμε την ανάγκη να ασχοληθούμε πιο στενά με την ερωτική μας ζωή...
Πιστοί στο ραντεβού της Πέμπτης επιλέξαμε ακόμη ένα γράμμα αναγνώστριας που ζητά τη βοήθειά μας.

Ο τίτλος του email ήταν: "Η συμπεριφορά του με μπερδεύει".
Το σκοτσέζικο ντους ή αγγλιστί τα επονομαζόμενα και mixed signals είναι πολύ ύποπτο σημάδι. Δεν είμαστε της παλαιάς σχολής και δεν θα σου πούμε πως ένας άντρας ξέρει από την αρχή τι θέλει. Αλλά όταν τη μία μέρα δείχνει θαμπωμένος από τα κάλλη σου και την άλλη εξαφανίζονται τα ίχνη του (αποκλείοντας ότι είναι υπερκατάσκοπος) τότε κάτι περίεργο συμβάινει και δεν είναι για καλό... Ας δούμε τι μας έστειλε η αναγνώστρια.

Γνώρισα από το internet ένα παιδί πολύ καλό από ότι φαινόταν.Μεγαλύτερο μου. (Εγώ είμαι από Κέρκυρα και αυτός από Αθήνα) Στην πορεία που μιλάγαμε δείξαμε ο ένας τον άλλον (πρώτα αυτός και επανειλημμένα) ότι αρέσει ο ένας στον άλλον.
Επίσης κάπως το έφερε η κουβέντα και τον ρώτησα πλαγίως αν έχουμε κάτι μεταξύ μας (για να ξέρω τι μου γίνεται με αυτόν ή απλά τα λέμε έτσι!) και μου είπε κάτι έχουμε αλλά απλά δεν του βάζουμε ταμπέλα και θέλω να δω κάποια πράγματα ακόμα που αν επαληθευτούν θα είναι πολύ καλά. Ψάχνει κάτι σταθερό στην ζωή του όπως και εγώ.
Ενώ αποφάσισα να του δώσω τον αριθμό του κινητού μου, μου είπε θα σε πάρω τηλέφωνο εκεί που δεν το περιμένεις. Χάρηκα εγώ γιατί είχε μυστήριο η υπόθεση :D . Όμως ακόμα να με πάρει και πάνε 3 βδομάδες. Τον έχω ρωτήσει 3 φορές πλαγίως κάποιες φορές αν το κάνει επειδή δεν θέλει να μου μιλάει ή να με ψήσε (γιατί έτσι μου είχε πει από την αρχή: "θέλω να σε ψήσω κι άλλο!") και μου είπε οτι όντως το κάνει για να με ψήσε. Εντάξει πάω πάσο. Αρχίζω να ξενερώνω όμως. Δεν έχω και πολλά περιθώρια να ανεχτώ παιχνίδια που με κάνουν και σκάω. Ήδη πέρασα 2 φορές στο παρελθόν μου επίπονες καταστάσεις που με έκαναν και έσκαγα! Όπως καταλάβατε δεν έχω και την άπειρη υπομονή! Τέλος πάντων, αυτές τις μέρες δεν μου έστειλε μήνυμα ούτε με πήρε τηλέφωνο.

Μου είχε αναφέρει πιο πριν ότι δεν μένει πολύ σπίτι και έχει και δουλειά στο μαγαζί (το ωράριο του 8 πρωί με 6) και συν του ότι ήρθαν οι συγγενείς του για επίσκεψη.
Τέλος πάντων εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι φαινόταν ενθουσιώδες στην αρχή και τώρα αραιά και που.Έχω ξανά κάνει σχέση με απόσταση με όχι και πολύ θετικά αποτελέσματα. Όμως δεν το βάζω κάτω γιατί ξέρω άτομα που τα έχουν καταφέρει μακροχρόνιες σχέσεις εξ αποστάσεως και σε ποιο μεγάλες αποστάσεις από αυτή. Αν υπάρχει θέληση όλα γίνονται. Αυτό ξέρω εγώ!
Η συμπεριφορά του λοιπόν εδώ με μπερδεύει και με ξενερώνει. Τι να κάνω; να ψάξω για αλλού; Να περιμένω;

Η γνώμη μας: Το πρόβλημα που βλέπουμε στη γνωριμία αυτή δεν είναι σε καμία περίπτωση η απόσταση. Είναι που ακόμα δεν σε έχει πάρει τηλέφωνο ή που δεν πήρε το αεροπλάνο να έρθει να σε δει. Μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει κανένα σοβαρό δείγμα πως σε θέλει και ότι είναι έτοιμος να κάνει κάτι για να σε γνωρίσει τουλάχιστον.
Το ότι έχεις αναπτύξει συναισθήματα για κάποιον δεν έχεις γνωρίσει είναι γυναικείο προνόμιο και εδώ κάνεις το μεγαλύτερο λάθος. Έχεις σκεφτεί πως την επικοινωνία που κρατά μαζί σου την κρατά και με άλλες; Μήπως θέλει κάποια stand by για όταν αποφασίσει να πάει διακοπές στην Κέρκυρα;Μήπως απλά περνά τον χρόνο του και κολακεύεται που ανταποκρίνεσαι στο φλερτ του; Δεν είναι κρίμα να περιμένεις τηλέφωνό του ενώ μπορείς να βγεις έξω και να γνωρίσεις κάποιον που να ενδιαφέρεται και να σε παίρνει τηλέφωνο; Η άποψη μας για τους άντρες που δεν διεκδικούν είναι πάντα η ίδια. Δεν ξέρουν τι θέλουν και μέχρι να το βρουν εσύ χάνεις χρόνο.
Μην ανεβάζεις τις προσδοκίες σου για αυτόν και μην κάνεις όνειρα δίχως λόγο. Κράτησε την επικοινωνία σε επίπεδο φλερτ και μην επενδύσεις συναισθηματικά.