Θες να τον κερδίσεις; 5 πετυχημένοι τρόποι για να τον κάνεις να ζηλέψει

Θες να τον κερδίσεις; 5 πετυχημένοι τρόποι για να τον κάνεις να ζηλέψει

Δοκιμασμένα κόλπα που πάντα πετυχαίνουν τον σκοπό τους

Αν και θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως η συνειδητή προσπάθεια να κάνουμε κάποιον να ζηλέψει είναι μια σκληρή τακτική, έχει αποδεχθεί πολλές φορές πως αυτή η στρατηγική τις περισσότερες φορές έχει αποτέλεσμα. Αυτές είναι 5 μικρές και αθώες κινήσεις που θα ξυπνήσουν τη ζήλεια του.

Να είσαι πάντα εντυπωσιακή
Είναι πολύ απλό. Αν δείχνεις όμορφη, σέξι, περιποιημένη εκείνος θα μετανιώσει τη στιγμή που σε χώρισε ή αγνόησε. Εν τω μεταξύ εσύ θα έχεις τόσο έκδηλο ενδιαφέρον από άντρες θαυμαστές που μπορεί να μην σε νοιάζει πλέον που αυτός ασχολείται ακόμα μαζί σου.

Συμπεριφέρσου σαν να μην σε νοιάζει
Ας πούμε πως για καιρό προσπαθούσες να τραβήξεις την προσοχή του με τηλέφωνα ή μηνύματα. Έχεις σκεφτεί πως η αδιαφορία έχει καλύτερα αποτελέσματα; Μην στέλνεις μηνύματα και συμπεριφέρσου σαν να μην υπάρχει. Μην τον κοιτάς αν βγαίνετε στα ίδια μαγαζιά και αν έρθει να σου μιλήσει κάνε την ψύχραιμη σαν να μην τρέχει τίποτα.. Λίγες λέξεις χωρίς πολύ χαμόγελο.

Προσποιήσουν την απασχολημένη
Τελικά αποφάσισε να σου δώσει σημασία και να σου προτείνει να βγείτε. Μμμ! Τι κρίμα που εσύ δεν έχεις εύκαιρο χρόνο για εκείνον γιατί κάτι έχεις να κάνεις. Αρνήσου και ποτέ μην του πεις τι ακριβώς έχεις να κάνεις. Άφησέ τον να σκεφτεί ότι έχεις καυτό ραντεβού με άλλον.

Κράτα τις συνομιλίες σας σύντομες
Είτε στο τηλέφωνο είτε στο Facebook μην του δίνεις πολλές πληροφορίες, μην απαντάς με μεγάλες προτάσεις. Περιορίσου στα βασικά και κράτησε μυστήριο γύρω από τη ζωή σου.

Μίλα για άλλους άντρες
Εδώ υπάρχει μια λεπτή ισορροπία στο τι θα πεις για να σε πιστέψει. Αν μιλάς πολύ για κάποιον άλλον μπορεί να προδοθείς. Κράτησε χαμηλούς τόνους και πέταξε κάτι για κάποιο αγόρι σε μια συνομιλία που αφορά άλλο θέμα. Δεν θα πιστεύεις πόσο ευκολόπιστοι μπορούν να γίνουν οι άντρες και πόσο εκδηλωτικούς τους κάνει ο ανταγωνισμός!

Διαβάστε ακόμη:

Τι θέλουν επιτέλους οι άντρες; 9 μικρές λεπτομέρειες για να γίνεις η γυναίκα της ζωής του