Ραντεβού στο σπίτι; 6 δραστηριότητες που θα σας φέρουν κοντά (πολύ κοντά)!

Ραντεβού στο σπίτι; 6 δραστηριότητες που θα σας φέρουν κοντά (πολύ κοντά)!

Κάλεσέ τον στη φωλίτσα σου και χάρισέ του την πιο ρομαντική βραδιά

Το περίμενες καιρό. Εσύ και αυτός μόνοι σας σπίτι... Αφού φτάσατε μέχρι εδώ το τι θα κάνετε είναι απλό! Διαλέξτε μία απός τις 6 ρομαντικές δραστηριότητες που ακολουθούν.

  • Κλείστε φώτα και δείτε ολόκληρη τη σεζόν ενός TV show. Aκόμα και αν δεν έχετε την απαραίτητη οικειότητα αυτό θα σας φέρει πιο κοντά. Όταν κλείσουν τα φώτα και βολευτείτε στον καναπέ δεν θα χρειαστεί παραπάνω από ένα επεισόδιο για να βρεθείτε αγκαλιά.

  • Μαγειρέψτε το δείπνο σας. Ανοίξτε το ψυγείο σας και σκεφτείτε μαζί τι μπορείτε να φτιάξετε με τα υλικά που έχετε. Φτιάξτε σαλάτα, κυρίως δείπνο και γλυκό. Μπορείτε μάλιστα να κάνετε και βάλετε και στοίχημα. Ποιος θα φτιάξει το ίδιο φαγητό με τα ίδια υλικά πιο νόστιμα. Σας αφήνουμε να σκεφτείτε μόνοι σας το στοίχημα που θα βάλετε.

  • Δοκιμάστε κρασιά. Εντάξει ξέρουμε ότι στο σπίτι σας δεν έχετε μεγάλη ποικιλία, αλλά προμηθευτείτε ένα δύο μπουκάλια εσείς, πείτε του να φέρει εκείνος άλλα δύο και ξεκινήστε τις δοκιμές. Ο στόχος δεν είναι να αποφασίσετε ποιο είναι το καλύτερο, αλλά να τα καταναλώσετε παρέα και να κοιμηθείτε αγκαλιά χαλαροί!

  • Κάντε στον άλλον πραγματικά επαγγελματικό μασάζ. Το σκηνικό περιλαμβάνει κλειστά φώτα, αναμμένα κεριά, χαλαρή μουσική, και αρωματικά λαδάκια. Αφιερώστε του 1 – 1 ½ ώρα και αγγίξτε τον σε κάθε σημείο του σώματος. Ρωτήστε τον πως το προτιμάει και με πόση πίεση. Μόλις τελειώσετε αφήστε τον να πάρει εκείνος δράση.

  • Κάντε μαζί μπάνιο. Σέξι, σέξι, σέξι. Ανάψτε τα αρωματικά σας κεριά, βάλτε μπόλικο αφρόλουτρο και "βουτήξτε" και οι δύο. Χαϊδέψτε τον με το σφουγγάρι και μιλήστε για όλα όσα σας απασχολούν.

  • Αν η θερμοκρασία έξω έχει πέσει, ανάψτε το τζάκι, καθήστε με μια κουβέρτα μπροστά και ακούστε ρομαντική μουσική. Από άλλες δεκαετίες. Μιλήστε, γελάστε, πείτε για τα όνειρά σας για την ημέρα σας. Χαλάρωση και οικειότητα ταυτόχρονα.

Διαβάστε ακόμη:

Mην μας πεις δεν το περίμενες; 7 σημάδια ότι σε θέλει μόνο για σεξ