«Μετά από 5 χρονια γύρισε πίσω ο μεγάλος μου έρωτας! Να τον δεχτώ»;

«Μετά από 5 χρονια γύρισε πίσω ο μεγάλος μου έρωτας! Να τον δεχτώ»;

Ανοίγουμε τον φάκελο... η επιστροφή του πρώην

Το αιώνιο ερώτημα αν πρέπει να συγχωρέσεις τον άντρα που σε πόνεσε όσο κανείς άλλο είναι πιο κλασικό και από το να ζει κανείς να μην ζει; Δεν ξέρουμε για το τελευταίο αν βρέθηκε ποτέ απάντηση, αλλά και στο ερώτημα της επιστροφής του πρώην η απάντηση ποικίλει ανάλογα με τις συνθήκες.

Διαβάστε το γράμμα μιας αναγνώστριας της στήλης
"Τι κάνουμε στην επιστροφή του πρώην μας όταν αυτός είναι Ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μας ? Μετά από 5 ολόκληρα χρόνια ενώ εγώ πλέον μπορούσα πω ότι τον είχα ξεπεράσει αυτός γυρνά και μου τάζει τους ουρανούς με τα άστρα ..
Όταν ήμασταν μαζί ήμουν 18 χρονών ,είχαμε σχέση 2 χρόνια (ήταν ο πρώτος μου )! Δυο χρόνια με πολύ υπομονή από μεριά μου για να κρατήσει αυτή η σχέση, δυο χρόνια με πολύ ΕΡΩΤΑ , ΑΓΑΠΗ ,ΠΑΘΟς , ΕΝΤΑΣΗ. Λίγους μήνες απόσταση, πολύ κλάμα και στο τέλος ένας χωρισμός που για μένα στοίχισε πολύ ακριβά λόγο το ότι τον είχα αγαπήσει και μάλλον τον αγαπώ ακόμη...
Γυρνάει τώρα μετά από πόσα χρόνια και μου λέει να το προσπαθήσουμε πάλι γτ καμιά δεν ήταν σαν εμένα και όλα όσα λένε όλοι οι πρώην (μόνο που από αυτόν δεν περίμενα να το κάνει αυτό)!
Τι να κάνω? Θέλω όσο μπορείς να με βοηθήσεις! Εκεί που ήμουν καλά και ήσυχα... σκάει και μου λέει αυτά που ήθελα να ακούσω τότε... Πλέον έχουμε απόσταση γτ τον είχα γνωρίσει στο νησί του όπου έκανα πρακτική και λέει να έρθει να με βρει... δεν ξέρω τι να πω , μέσα μου θέλω να του πω ένα μεγάλο ΝΑΙ αλλά το ένστικτο μου, μου λέει ότι τπτ δεν θα αλλάξει και να το ξαναπροσπαθήσω γτ θα κάνει τα ίδια με τότε...
Εσύ θα γέρναγες πίσω στον μεγαλύτερο ερώτα αλλά ταυτόχρονα καταστροφικό ερώτα της ζωής σου? Βοήθησε με"

Η γνώμη μας: Θα προσεγγίσουμε την προσωπική σου ιστορία σαν να συνέβαινε σε εμάς (συγνώμη, ας βγάλουμε το σαν).
Με τάσεις κοινοτυπίας σου λέμε ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Αν την πρώτη φορά σε πλήγωσε και σε άφησε να πονάς μετά τον χωρισμό γιατί να μην το ξανακάνει; Και αφού δει πως τον συγχώρεσες τότε θα είναι πάντα πιο εύκολο για εκείνον να έχει το πάνω χέρι. Σου είπε ότι έκανε τις γύρες του με άλλες και κατέληξε ότι εσύ είσαι καλύτερη; Δεν είναι τρόπος αυτός να διαπιστώσεις την ποιότητα ενός ανθρώπου γιατί πίσω από αυτό βρίσκεται η σκέψη πως στην επόμενη καλύτερη από σένα θα προτιμήσει εκείνη. Και φυσικά σου λέει ότι μπορεί για να σε πείσει (είναι στην αντρική φύση) αλλά πόσο εύκολα μπορείς να ξεχάσεις όσα λυπηρά έγιναν όπως περιγράφεις την πρώτη φορά;

Αν βγάλεις την ψευδαίσθηση πως είναι ο μεγάλος σου έρωτας δεδομένου της ηλικίας σου τότε θα μπορέσεις να πάρεις τη σωστή απόφαση για το αν πρέπει να τον δεχτείς πίσω.

Και να θυμάσαι πως οι δεύτερες ευκαιρίες είναι σαν τα second hand ρούχα. Χρησιμοποιημένα και ποτέ μα ποτέ δεν εφαρμόζουν άψογα.

Διαβάστε ακόμη:

«Είμαι 20 χρονών και δεν είχα ποτέ μου σχέση»!