Πρόβλημα γονιμότητας; Το παθιασμένο σεξ είναι η λύση

Πρόβλημα γονιμότητας; Το παθιασμένο σεξ είναι η λύση

Το ότι το σεξ είναι η κυριότερη μέθοδος τεκνοποίησης το γνωρίζετε. Το ότι όσο πιο παθιασμένο είναι, τόσο αυξάνεται η γονιμότητα το ξέρετε;

Πρόσφατη μελέτη έδειξε πως οι πιθανότητες να συλλάβει μια γυναίκα αυξάνονται κατακόρυφα όταν η σεξουαλική πράξη είναι παθιασμένη και όχι μηχανική και τεμπέλικη. Ουσιαστικά αυτός που πρέπει, κυρίως, να είναι ευτυχής και μεσ' στην τρελή χαρά είναι ο κύριος της υπόθεσης διότι άπαξ και το σπέρμα του είναι ευτυχισμένο, διατηρείται σε καλύτερη φόρμα και πλησιάζει με μεγαλύτερο σθένος και επιθυμία το ωάριο για να το γονιμοποιήσει. Εκτός της ευτυχίας του σπέρματος που εξαρτάται από την ευτυχία του κυρίου του ακόμα και η ποσότητα που εκκρίνεται εξαρτάται από τη διάθεση του ανδρός.

Σύμφωνα με άλλες έρευνες τα παιχνίδια ρόλων, τα kinky αξεσουάρ και, γενικά, τα σεξουαλικά παιχνίδια αυξάνουν τη σεξουαλική ένταση και το πάθος και καλό είναι να προτιμώνται όταν σκοπός και στόχος είναι η σύλληψη.
Όσο για τις γυναίκες -εκείνες που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν τουλάχιστον- το στρες και το άγχος μπορούν να είναι παράγοντες πολύ ανασταλτικοί. Σύμφωνα με τον Dr. Allen Pacey, καθηγητή ανδρολογίας στο Πανεπιστήμιο του Sheffield «όταν μια γυναίκα έχει οργασμό νομίζουμε πως η ένταση των μυϊκών σπασμών που προκαλούν πιέσεις στην περιοχή προξενούν αλλαγές στο σώμα της που βοηθούν το σπέρμα να απορροφηθεί στον τράχηλο και από εκεί στη μήτρα».
Μπορεί να ντραπείτε για πολλά χρόνια να αποκαλύψετε στο παιδί σας πως την ώρα της σύλληψής του η σεξουαλική συνεύρεση έγινε ανάμεσα στην Κοκκινοσκουφίτσα και τον Κακό Λύκο αλλά μισή ντροπή δική σας και μισή δική του. Αν δεν είχατε φορέσει το κοστουμάκι σας μπορεί και να μην ήταν εδώ (το) παιδί για να κάνετε τη συζήτηση.