Δεν το ξανακάνω σε αυτοκινητάκι! 6 μειονεκτήματα όταν κάνεις σεξ στο αμάξι

Δεν το ξανακάνω σε αυτοκινητάκι! 6 μειονεκτήματα όταν κάνεις σεξ στο αμάξι

Το Κάμα Σούτρα δεν φτιάχτηκε για Autobianchi

Πολλές φορές μέσα από αυτή τη στήλη σου έχουμε προτείνει να βγεις από την κρεβατοκάμαρα και να ανακαλύψεις μαζί με το ταίρι σου διαφορετικούς χώρους για τις συνευρέσεις σας. Το αυτοκίνητο είναι μία all time classic επιλογή, αλλά πλέον δεν είναι καθόλου φιλική για τους εραστές... Για ποιους λόγους; Συνέχισε να διαβάσεις και θα καταλάβεις...


1. Περιορισμένος χώρος. Πραγματικά δεν παίζει ρόλο πόσο γυμνασμένη, αδύνατη ή ευλύγιστη είσαι. Μόνο εκπαιδευμένοι γιόγκις μπορούν να νιώσουν άνετα σε ένα αυτοκίνητο πόλης (εξαιρούνται δηλαδή τα τζιπ και τα φορτηγάκια)!

2. Μεγάλες πιθανότητες να σας πιάσουν. Με την γενικότερη αυξημένη αστυνόμευση στις πόλεις οι πιθανότητες να δείτε έναν ένστολο με φακό να σημαδεύει το παράθυρό σας είναι μία πιθανότητα. Και αυτό δεν το θέλει κανείς.

3. Μικροί τραυματισμοί. Είναι πολύ εύκολο να χτυπήσεις το κεφάλι σου να πάθεις κράμπα, να πιαστεί το μαλλί σου ή να τραυματιστεί εκείνος στην περιοχή του. Πόλυ ρίσκο για το τίποτα.

4. Τροχαίο. Αυτό προβλέπεται αν χάσετε τελείως το μυαλό σας και αποφασίσετε να κάνετε σεξ εν κινήση. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Δεν είναι καλή ιδέα, γιατί εκείνος δεν θα μπορεί να οδηγήσει, θα πέσει σε καμιά μπάρα στην Εθνική και θα βρεθείτε το λιγότερο στο τμήμα και το χειρότερο στο νοσοκομείο.

5. Δεν υπάρχει δυνατότητα συγκέντρωσης. Θα έχεις το ένα σου αυτί συγκεντρωμένο στους εξωτερικούς ήχους, το άλλο αυτί σε εκείνον, το ένα σου μάτι στα αμάξια δίπλα και όλο αυτό δεν βοηθά στον οργασμό σου. Τουλάχιστον για τη γυναίκα το αμάξι δεν συνιστάται για δυνατούς οργασμούς.

6. Απλά δεν είναι τόσο ικανοποιητικό. Είσαι περιορισμένη στις στάσεις που μπορείς να κάνεις και καταλήγεις στα βασικά. Εσύ από πάνω. Αυτός από πάνω. Το Κάμα Σούτρα δεν φτιάχτηκε για Autobianchi.

Διαβάστε ακόμη:

Μιλάμε με έρευνες! 10 τρόποι να κρατήσεις τον γάμο σου για πάντα