Σε μπερδεύει; 12 σημάδια αποκαλύπτουν ότι δεν σε βλέπει και τόσο φιλικά!

Σε μπερδεύει; 12 σημάδια αποκαλύπτουν ότι δεν σε βλέπει και τόσο φιλικά!

Αποκωδικοποιήσαμε τη συμπεριφορά του άντρα που σε θέλει δική του

Εσένα σου αρέσει. Χωρίς αμφιβολία. Σου αρέσεi ο τρόπος που γελάει, o τρόπος που σε κοιτάει, το λακάκι στο μάγουλο του όταν χαμογελάει. Δεν έχετε ανταλλάξει ποτέ κάτι παραπάνω από τις φιλικές συζητήσεις που κάνουν δυο καλοί φίλοι. Αν όμως μέσα σου πιστεύεις ότι κάτι άλλο θέλει από σένα και δεν στο λέει μπορείς να εμπιστευτείς τα σημάδια που αποκαλύπτουν ότι δεν σε θέλει για φίλη απλώς.


1. Αλλάξει τον τρόπου που συμπεριφέρεται όταν είστε μαζί. Όταν βγαίνετε έξω με φίλους καταλαβαίνεις πως δεν φέρεται με τον ίδιο τρόπο που θα φερόταν αν δεν ήσουν εκεί. Θέλει με ένα τρόπο να σε εντυπωσιάσει και έτσι ξαφνικά γίνεται περισσότερο ευγενικός με τα παιδικά και δίνει την προσοχή του σε σένα.

2. Κάνει τυχαίες ερωτήσεις. "Έχεις φίλο"; "Τι έκανες χτες"; Το ότι σε ρωτάει αν έχεις φίλο είναι γιατί θέλει να μάθει για την προσωπική σου ζωή. Το ότι σε ρωτάει τι έκανες χτες είναι γιατί θέλει να δει με ποιον ήσουν. Η περιέργει φανερώνει ενδιαφέρον.

3. Βρίσκει πάντα ένα λόγο για να σε αγγίζει. Το σώμα του είναι συνήθως κοντά στο δικό σου και νιώθεις πάντα ότι θέλει να σε αγγίζει. Και για να το κάνει βρίσκει ότι δικαιολογία μπορεί. Σε κρατάει να μπεις στο αμάξι, να κατέβεις τα σκαλιά ή σε αγκαλιάζει όταν λες κάτι πολύ αστείο.

4. Σου λέει σε όλα ναι.Έχεις παρατηρήσει πως πάντα συμφωνεί μαζί σου. Ότι και να πεις ότι και να κάνεις. Αυτό το κάνει γιατί του αρέσεις και θέλει να σε κάνει να τον συμπαθήσεις και εσύ.

5. Γίνεται προστατευτικός μαζί σου. Ότι και να συμβεί θέλει να ξέρει πως είσαι ασφαλής. Σε προσέχει σαν να είσαι δική του. Μπορεί να σε έχει υπερασπιστεί μάλιστα αν κάποιος σε προσεγγίσει ερωτικά. Ο ιπποτισμός στους άντρες ξυπνάει όταν πραγματικά θελήσουν μια γυναίκα.

6. Σε "πειράζει". Αν έχεις καταλάβει πως που και που λέει ατάκες για να σε πειράξει σκέψου τα αγόρια στο δημοτικό πως έκαναν όταν ήθελαν μια συμμαθήτρια. Της τραβούσαν τις κοτσίδες! Δηλαδή έκαναν τα πάντα για να τραβήξουν την προσοχή του κοριτσιού και όχι απαραίτητα με ευγενικό τρόπο.

7. Θέλει να σε ακούει. Σου στέλνει μηνύματα και σου τηλεφωνεί περισσότερο από ότι εσύ. Το πιο σημαντικό σημάδι πως σε θέλει ένας άντρας είναι ότι δεν μπορεί να περάσει μια μέρα χωρίς να σου μιλήσει. Αυτό σημαίνει πως είσαι στο μυαλό σου συνέχεια.

8. Σου προσφέρει βοήθεια. Δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα να κάνει ότι ζητήσεις. Είτε να σε βοηθήσει με την μετακόμιση είτε να γίνει ο προσωπικός σου σοφέρ ή να έρθει μαζί σου ψώνια. Ότι χρειαστείς είναι ο άνθρωπος για σένα.

9. Είναι πιστός. Όσες φορές και αν έχετε βγει δεν τον έχεις πιάσει ποτέ να κοιτάει άλλη γυναίκα. Όταν είστε μαζί ακόμα και burlesque show να γίνεται δίπλα εκείνος θα κοιτάει εσένα. Είσαι το μόνο πρόσωπο στο οπτικό του πεδίο.

10. Δεν έχει αίσθηση του χρόνου. Όταν είστε μαζί δεν νιώθεις τον χρόνο να σας πιέζει. Δεν το νοιάζει καθόλου αν θα αργήσει στο επόμενο ραντεβού. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να περάσει όλο το απόγευμα μαζί σου στο τηλέφωνο και να μην έχει κανένα πρόβλημα που έχασε την έξοδο με τα φιλαράκια του ή το ραντεβού με το γυμναστήριο.

11. Έχει όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σου. Tηλέφωνο, Facebook, Linkedin, Instagram, Twitter. Θέλει να μαθαίνει τα νέα σου, σου κάνει like, συχνά σε τρολάρει και όταν σε δει από κοντά τα σχολιάζει.

12. Η ώρα του φιλιού. Το τελευταίο σημάδι είναι και το πιο αποκαλυπτικό. Προσπάθησε να σε φιλήσει. Έσκυψε προς το μέρος σου και πλησίασε τα χείλη σου, Μπορεί να ήταν μεθυσμένος ή όχι δεν έχει σημασία. Αν έκανε την κίνηση σημαίνει ότι του αρέσεις και μετά από πρέπει να αναρωτηθείς τι πραγματικά θέλει.

Διαβάστε ακόμη:

Δεν το ξανακάνω σε αυτοκινητάκι! 6 μειονεκτήματα όταν κάνεις σεξ στο αμάξι