Μυστικά της κρεβατοκάμαρας: αυτό είναι το πιο αισθησιακό όπλο που πρέπει να έχεις!

Μυστικά της κρεβατοκάμαρας: αυτό είναι το πιο αισθησιακό όπλο που πρέπει να έχεις!

Πώς θα τον ηλεκτρίσεις με ένα σου άγγιγμα! 

Στο παιχνίδι της αποπλάνησης οι αισθήσεις είναι το κλειδί και συχνά δεν χρειάζεται παρά ένα "κλικ" για να τις εξιτάρεις!

Κάπως έτσι σκέφτηκαν ο Sylvain Séguin, δημιουργός / σχεδιαστής, μαζί με την συνεργάτη του, την αισθητικό Manon Vallée, και έτσι το 2000 δημιούργησαν ένα νέο, πρωτότυπο εμπορικό σήμα καλλυντικών για τις προσωπικές στιγμές των ανθρώπων: την Shunga Erotic Art! Να σημειώσουμε εδώ, πως οι δυο τους ήδη είχαν μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία από το 1988 λανσάροντας τη σειρά καλλυντικών Eau Zone Oils&Fragrances που έγινε best seller σε όσες χώρες λανσαρίστηκε!

geishas-secrets-kit 2

Η σειρά Shunga Erotic Art βασίστηκε στην ιδέα ότι ο έρωτας είναι μια τέχνη, και τα προϊόντα ήταν, και εξακολουθoύν να είναι και σήμερα, σχεδιασμένα για ζευγάρια που αναζητούν πάντα ποικιλία και αισθησιασμό στην σχέση τους. Οι ιδιαίτερες συσκευασίες με shunga απεικονίσεις και κομψές γραμμές που θυμίζουν ιαπωνικό σχεδιασμό, μαγνητίζουν από την πρώτη στιγμή το βλέμμα. Τα κουτιά κρύβουν αισθησιακούς θησαυρούς, όπως αφροδισιακά έλαια και βρώσιμες πούδρες σώματος, balm που εξιτάρουν τις αισθήσεις, έλαια και κρέμες για αισθησιακό μασάζ και πολλά, πολλά άλλα, όπως το love bath gel που είναι εμπνευσμένο από τις αισθησιακές τελετουργίες των Ιαπωνικών λουτρών και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία μπάνιου.

{youtube}wZa_msOqrBk{/youtube}


Τα υψηλής ποιότητας καλλυντικά είναι 100% κατασκευασμένα στον Καναδά. Η Eau Zone έχει αναπτύξει ανεκτίμητη τεχνογνωσία στον τομέα των καλλυντικών προϊόντων ελέγχοντας κάθε φάση της παραγωγικής διαδικασίας: από την έρευνα μέχρι την παραγωγή, την επεξεργασία, τον ποιοτικό έλεγχο, τον σχεδιασμό της συσκευασίας, και φυσικά το merchandising και το μάρκετινγκ.

Εσείς δεν έχετε παρά να μπείτε σε μια εμπειρία θείων αρωμάτων και αισθησιασμού με δεδομένη την αξιοπιστία, και την ασφάλεια και να είστε σίγουρη πως το προϊόν που θα επιλέξετε θα φέρει εις πέρας τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε: να σας φέρει πιο κοντά από ποτέ με τον σύντροφό σας!

Info: Τη σειρά Shunga Erotic Art θα τη βρείτε στα καταστήματα Palmers και στο www.palmers.gr