Έμμεση σεξουαλική παρενόχληση

Έμμεση σεξουαλική παρενόχληση

Όταν ο σύντροφος της προϊσταμένης σου σε φλερτάρει επίμονα.

Είμαι και εγώ συντάκτης δημοσιογράφος σε διαδικτυακό τόπο και η αρχισυντάκτρια μου με συμπαθεί πολύ. Κάθε ημέρα πηγαίνουμε μαζί στη δουλειά και έτσι έχω γνωρίσει και το σύντροφό της που τυχαίνει να δουλεύει σε εταιρία που εδρεύει στο δρόμο για το γραφείο μας.

Όλα, λοιπόν, πήγαιναν μια χαρά και δε θα έμπαινα στη διαδικασία να σας γράψω, ώσπου μια ημέρα που η αρχισυντάκτρια έλειπε για ταξίδι στο Βελιγράδι (να σημειωθεί ότι εκείνη είναι ανεξάρτητη και σίγουρη για τον εαυτό της), συνάντησα το φίλο της σε ένα τοπικό μπαρ να γιορτάζει την ελευθερία του. Εκεί, λοιπόν, μέσα στο μεθύσι του, μου είπε πως σιχαίνεται τη μέγαιρα που του έχει φορτωθεί στο κεφάλι και μου εξομολογήθηκε και τον έρωτα του προς το πρόσωπό μου. Εγώ, διακριτικά, έφυγα ελπίζοντας πως θα το ξεχάσει την επόμενη ημέρα που θα ήταν νηφάλιος. Όμως ήμουν γελασμένη.

Για να μην τα πολυλογώ εκείνες τις πέντε ημέρες που η συνάδελφός μου έλειπε ο σύντροφός της με πίεζε συνεχώς και ένα βράδυ που βγήκαμε (μη ρωτήσετε τι και πως) καταλήξαμε να του κάνω στοματικό έρωτα στην τουαλέτα.

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι να κάνω. Δε θέλω να μάθει τίποτα, γιατί φυσικά και θα απολυθώ, αλλά εκείνος με πιέζει ακόμη. Άσε που δεν μπορώ να την αντικρύσω κατάματα.

Γεωργία, ετών 27